Acuzațiile de crimă au fost retrase împotriva unui bărbat încarcerat din Colorado, după ce autopsia a stabilit cauza reală a morții iubitei sale.

Judecătorul districtului american El Paso a respins cazul de crimă împotriva lui Miles Kirby în moartea iubitei sale Joslyn Teetzel, informează FoxNews

Citește și: Loredana, tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă în Mangalia, va rămâne în arest preventiv încă 30 de zile. Ea este sub procedura expertizei psihiatrice

Un tânăr din Colorado a petrecut mai mult de trei săptămâni în închisoare pentru crimă și alte acuzații, dar a fost eliberat după ce medicii legiști din El Paso au descoperit dovezi că iubita tânărului s-a sinucis.

Miles Kirby, un tânăr de 29 de ani din orașul Fountain, le-a spus anchetatorilor pe 27 iulie că și-a găsit iubita, Joslyn Teetzel, spânzurată de o grindă din magazia din curtea lor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Polițiiștii l-au acuzat însă pe bărbat că a înscenat sinuciderea, l-au arestat și l-au acuzat de șase infracțiuni grace, inclusiv crimă de gradul I, manipularea rămășițelor umane și distrugerea probelor, arată înregistrările instanței.

Cum a murit de fapt iubita lui Miles Kirby

„Moartea lui Joslyn a fost tragică și inutilă, iar membrii Departamentului de Poliție din Fountain sunt extrem de întristați că o altă familie trebuie să experimenteze durerea nesfârșită care vine din pierderea cuiva iubit”, a declarat inițial poliția într-o declarație de presă.

„Detectivii noștri vor continua să muncească din greu pentru a se asigura că justiția este făcută și dl Kirby este tras la răspundere pentru acțiunile sale. Din păcate, violența domestică este extrem de răspândită și adesea tiparul de abuz devine mortal", au acuzat polițiștii din Colorado în urmă cu o lună.

Lui Miles Kirby i s-a stabilit o cauțiune de 100.000 de dolari pe 18 august și i s-a ordonat să stea departe de copiii pe care îi împărțea cu Teetzel.

Vestea bombă a venit la aproape o lună după arestarea lui Kirby: un medic legist a decis că moartea lui Teetzel a fost o sinucidere prin spânzurare, iar dosarul împotriva soțului a fost respins.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Istoria inițială, constatările investigațiilor de pe loc, filmările disponibile de supraveghere video și rănile observate la examinarea post-mortem au sugerat cu tărie o omucidere prin strangularei, a scris dr. Jarod Murdoch în autopsie.

„Cu toate acestea, după primirea și revizuirea ulterioară a istoricului tragediei și a informațiilor de investigație după autopsie, incluzând înregistrări video și modul în care frânghia a fost înfășurată în jurul gâtului înainte de a fi ulterior

desfășurată de soțul defunctei, luând în considerare gravitatea rănilor observate la autopsie, dovada video directă a faptului că femeia a mers singură la magazie înainte de a fi găsită fără viață în dimineața următoare și documentația de prim răspuns a stării cadavrului care indică faptul că decesul a avut loc în intervalul după ce a fost observată intrând singură în magazie și înainte de a fi găsită de partenerul ei. Opinia mea finală este că moartea a fost intenționată și auto-provocată”, se spune în raportul legiștilor americani. 

„Dacă Departamentul de Poliție din Fountain ar fi făcut o investigație minimă înainte de a acuza pe cineva de crimă de gradul întâi, ar fi aflat că aceasta a fost o sinucidere”, a declarat avocatul lui Kirby, Daniel Kay, la o conferință de presă.

Pe lângă dovezile video folosite de criminaliști, care au arătat că Teetzel a mers singură la magazie cu câteva ore înainte ca iubitul ei să o găsească în dimineața următoare, au existat și alte dovezi că s-a sinucis: jurnalele femeii, o spitalizare anterioară și o tentativă de sinucidere anterioară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si