Trek-Segafredo a anunţat vineri că Antonio Tiberi a părăsit echipa de ciclism  în urma unei suspendări pentru uciderea unei pisici în San Marino, relatează eurosport.com şi BBC.

Citește și: Fotomodelul XXL îmbracă doar rochii cu spatele gol. Ce mesaj vrea să transmită

Tiberi – care a fost amendat cu 4.000 de euro (3.500 de lire sterline) de către instanțele din San Marino pentru uciderea pisicii cu o puşcă cu aer comprimat – a emis o declarație lungă pe pagina sa de Instagram încă din februarie în care şi-a cerut scuze, descriind

acțiunile sale drept „extrem de stupide şi iresponsabile”.

Ce a transmis italianul

El a spus că nu a avut nicio intenţie să omoare animalul.

Citește și: Una dintre surorile gemene are cancer, dar a doua suferă toate simptomele agresive ale bolii

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Pisica aparținea vecinului său, ministrul turismului din San Marino, Federico Pedini Amati.

Trek-Segafredo l-a suspendat iniţial pentru 20 de zile, dar vineri a anunţat despărțirea de rutier:  „Trek-Segafredo şi Antonio Tiberi au convenit de comun acord să se despartă, cu efect imediat, după ce acțiunile pilotului în timpul suspendării sale nu au îndeplinit criteriile noastre pentru revenirea la competiție".

Citește și: FOTO- O mamă și-a predat propriul copil autorităților, după ce fiul ei a comis o crimă: „Nu-l pot lăsa să plece nicăieri”

Când s-a întâmplat incidentul, Amati a spus: „Pisica nu a deranjat pe nimeni. Era cu noi de mult timp. Fiica mea de trei ani, Lucia, o iubea. Nu poți ucide un animal de companie şi să scapi cu o amendă de 4.000 de euro".

Trek-Segafredo a spus că va dona suma pe care Tiberi ar fi trebuit să o primească pe timpul suspendării unei organizații de protecţie a animalelor.

Tiberi a fost campion mondial de juniori în 2019 şi se mutase recent în San Marino.

Citește și: Viața unei tinere de 24 de ani s-a schimbat complet, după ce medicii i-au pus un diagnostic greșit. I s-a spus că se simte rău de la stres, însă suferea de o boală cumplită: „Am plâns şi am ţipat”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si