Close sidebar
Close sidebar

A fost condamnata la inchisoare dupa ce a pus fotografia asta pe net! O gluma s-a transformat in acuzatie de cruzime impotriva animalelor!

O femeie de 45 de ani din Statele Unite a fost condamnata la 60 de zile de inchisoare dupa ce a postat pe o retea de socializare o fotografie cu animalul ei de companie.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Katharine Lemansky detine un labrodaor extrem de frumos si o gluma a adus-o in fata Tribunalului. Ea l-a legat cu banda izolera la gura si a scris la descrierea pozei ca asta este singura solutie prin care il poate face pe Brown sa taca.

Autoritatile s-au sesizat imediat si au chemat-o pe Katharine in fata instantei. Ea a spus ca a fost vorba doar de o gluma si ca nu i-ar face niciodata rau cainelui. Juratii au decis ca animalul este ingrijit corect, dar pentru gestul ei au condamnat-o la doua luni de inchisoare.

Dupa ce a contestat decizia, Katherine a avut parte de o veste mai buna. Lunile de inchisoare i-au fost suspendate, dar este obligata sa accepte supervizarea din partea unui specialist timp de un an de zile.

Americanca a fost obligata sa si plateasca toate cheltuielile de judecata pentru acest caz.


Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI