Cristian Pomohaci lasa sa se inteleaga ca stia inca de anul trecut de scandalul care avea sa se declanseze. In urma cu trei zile, fostul preot a incarcat pe pagina de Youtube si cea de Facebook un fragment dintr-o emisiune difuzata de TVR in noiembrie 2016. Este prima postare pe care Pomohaci o face de la debutul scandalului si nu este deloc intamplatoare.
In noiembrie 2016, cand era in culmea succesului, Pomohaci a avut un discurs bizar in cadrul interviului din emisiunea Iulianei Tudor.

El a vorbit despre „legendele care se tes in jurul lui”, despre „lucruri deloc frumoase care mi se atribuie” si despre „curiozitati, invidii si ranchiuna” starnite de numele lui. El a mai spus si ca „cei mai multi stau cu mana intinsa, sa scoata popa din buzunar ceva”, lucru care ar putea fi interpretat ca un posibil santaj.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„S-au tesut multe legende, se tes multe legende, stiti. Mi se atribuie multe lucruri frumoase, mai putin frumoase, deloc frumoase, dar sunt tesute, pentru ca parintele Pomohaci se vinde astazi bine.

Un preot atipic, il numesc altii, un preot mistic, un preot de tara. Poate ca trezesc curiozitati, invidii si de multe ori ranchiuna, foarte usor, prin numele pe care-l port, prin ceea ce sunt sau prin ceea ce vreau sa fiu.

Poate tocmai de asta indraznesc, in ciuda bombardamentelor pe care le primesc de multe ori, sa arat sfintenia neamului nostru si sa arat cat de frumos stiu sa traiasca oamenii simpli, la tara.
(...)
Merg cu usurinta intre oameni si imi plac oamenii, iubesc oamenii, dar astazi oamenii nu mai sunt ca mai demult. Mai demult, oamenii asteptau invatatura de la tine, astazi asteapta de la preoti un raspuns, sa le dezlege ghicitorile lor, sa le spuna cat de transant viitorul enigmatic si cei mai multi stau cu mana intinsa sa scoata popa din buzunar ceva. Nici de aceste lucruri nu fug, dar de multe ori tac sau ma inchid in mine, pentru ca oamenii cu care ma intalnesc nu stiu ca eu stiu despre ei mai multe decat cred ei ca vor sa-mi spuna”,
a spus Cristian Pomohaci in emisiunea Iulianei Tudor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si