Tanara s-a simtit extrem de umlita cand cei de la piscina au rugat-o sa paraseasca incinta fiindca are un costum de baie prea sexy si ii "excita pe baieti", scrie The Sun.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Furios, iubitul ei a postat pe contul sau de Facebook cateva imagini cu ea in costumul de baie. Pozele au devenit virale pe net.

"Niciodata nu mi-am vazut logodnica mai rusinata decat acum. Nici macar nu-si mai poate privi cea mai buna prietena in ochi. Nu am vazut-o niciodata plangand asa de tare ca acum. Toate astea fiindca niste ignorati nenorociti cred ca pot decide forma si marimea trupului ei. Nu am vazut niciodata o femeie atat de disperata. I s-a spus sa isi acopere trupul fiindca ii excita pe tineri.

Nu pot sa accept asa ceva. Iubita mea are dreptul sa poarte un costum de baie. Nu ar trebui sa se simta violata", a scris barbatul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si