Aurelia Brouwers, o tanara de doar 29 de ani din Deventer, Olanda a renuntat la viata si a fost eutanasiata, desi nu suferea de nicio boala terminala. Femeia se lupta de ani de zile cu probleme psihice grave si a fost chiar si in inchisoare pentru doi ani de zile, dupa ce a provocat un incendiu. Aurelia a incercat sa se sinucida, iar ultimii opt ani din viata ei au fost un chin pentru ca suferea de anxietate, melancolie, psihoza si epilepsie.

A incercat sa isi trateze afectiunile si a urmat tratamentul medicamentos care i s-a prescris, insa tulburarile mintale nu s-au ameliorat, iar tanara a cerut sa fie eutanasiata. Multi oameni au criticat-o pentru decizia ei, insa nici cei care i-au fost alaturi nu au fost putini. Aurelia Brouwers a murit linistita in casa ei din Olanda, iar in ultimele clipe si-a strans in brate dinozaurul roz de jucarie. Cu patru ore inainte sa bea solutia letala, tanara a facut o postare pe o retea de socializare, in care spunea ca se pregateste pentru calatoria ei, insa multe persoane si-au aratat revolta pentru gestul femeii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Medicii au ajutat-o pe Aurelia sa isi intocmeasca un dosar bine documentat care sa ii permita sa apeleze la eutanasierea pentru ca aceasta se acorda doar bolnavilor in stadii terminale. Inconjurata de prieteni, femeia a ascultat muzica ei favorita si s-a stins, dupa ce a spus ca e fericita ca a luat aceasta decizie. Cei care au fost prezenti au spus ca Aurelia s-a stins cu demnitate si a avut o moarte serena.

sursa: mediaworldprogram.com

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si