Close sidebar
Close sidebar

A fost eutanasiata la 29 de ani, desi nu suferea de o boala terminala. Este cutremurator ce a facut Aurelia in ultima clipa de viata

O tanara de 29 de ani a fost eutanasiata, desi nu suferea de nicio boala terminala. Femeia si-a strans dinozaurul de jucarie la piept si si-a incheiat socotelile cu viata chinuita pe care a dus-o.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aurelia Brouwers, o tanara de doar 29 de ani din Deventer, Olanda a renuntat la viata si a fost eutanasiata, desi nu suferea de nicio boala terminala. Femeia se lupta de ani de zile cu probleme psihice grave si a fost chiar si in inchisoare pentru doi ani de zile, dupa ce a provocat un incendiu. Aurelia a incercat sa se sinucida, iar ultimii opt ani din viata ei au fost un chin pentru ca suferea de anxietate, melancolie, psihoza si epilepsie.

A incercat sa isi trateze afectiunile si a urmat tratamentul medicamentos care i s-a prescris, insa tulburarile mintale nu s-au ameliorat, iar tanara a cerut sa fie eutanasiata. Multi oameni au criticat-o pentru decizia ei, insa nici cei care i-au fost alaturi nu au fost putini. Aurelia Brouwers a murit linistita in casa ei din Olanda, iar in ultimele clipe si-a strans in brate dinozaurul roz de jucarie.

Cu patru ore inainte sa bea solutia letala, tanara a facut o postare pe o retea de socializare, in care spunea ca se pregateste pentru calatoria ei, insa multe persoane si-au aratat revolta pentru gestul femeii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Medicii au ajutat-o pe Aurelia sa isi intocmeasca un dosar bine documentat care sa ii permita sa apeleze la eutanasierea pentru ca aceasta se acorda doar bolnavilor in stadii terminale.

Inconjurata de prieteni, femeia a ascultat muzica ei favorita si s-a stins, dupa ce a spus ca e fericita ca a luat aceasta decizie. Cei care au fost prezenti au spus ca Aurelia s-a stins cu demnitate si a avut o moarte serena.

sursa: mediaworldprogram.com

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI