Suspectul de uciderea concubineri era din comuna Cerţeşti și era căutat de poliţie de mai bine de două săptămâni.

Citește și: Un bărbat din Botoșani a încercat să își ia viața, după ce a aflat de pe internet că are cancer de colon. Mesajul său de adio a fost cel care l-a salvat în ultimul moment

Crima a avut loc pe data de 27 octombrie, iar bărbatul a fost de negăsit după şi-ar fi lovit concubina cu un drug în cap şi peste faţă.

Bărbatul își suspecta iubita de infidelitate, informează publicația Viata libera.

Descoperire macabră într-o fântână din comuna gălățeană

Poliția din Galați a transmis luni că 13 noiembrie, într-o fântână dezafectată aflată în satul Cotoroaia, comuna Cerţeşti, judeţul Galaţi a fost găsit cadavrul unui bărbat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

După efectuarea cercetării la faţa locului, s-a stabilit că acesta este bărbatul de 52 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de omor asupra concubinei sale, la data de 27 octombrie 2023, în comuna Cerţeşti, potrivit IPJ Galaţi.

Presa locală a scris că Mihai Negruț și-a acuzat concubina de infidelitate și, pe fondul consumului de alcool, cei doi s-ar fi luat la ceartă.

Bărbatul, violent din fire, a pus mâna pe un drug de fier și și-a lovit de mai multe ori concubina în cap, până când aceasta a rămas fără suflare.

Imediat după comiterea faptei, concubinul criminal a dispărut fără urmă, fiind de atunci căutat de oamenii legii cu câini și cameră de termoviziune.     

Imediat după comiterea faptei, concubinul criminal a dispărut fără urmă,

Imediat după comiterea faptei, concubinul suspect de crimă a dispărut fără urmă

[Sursa foto: Viata Libera]

Ce a transmis IPJ Galați

În acest caz s-a deschis o anchetă pentru a se stabili dacă bărbatul s-a sinucis sau a fost, la rândul său, victima unei infracţiuni. 

„Pe 13 noiembrie, într-o fântână dezafectată din satul Cotoroaia, a fost găsit cadavrul unui bărbat.

După scoaterea cadavrului din fântână și după efectuarea cercetării la fața locului, s-a stabilit că acesta este bărbatul, de 52 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de omor asupra concubinei sale, la data de 27 octombrie 2023, în satul Cotoroaia, comuna Cerțești, județul Galați.

Cadavrul a fost preluat și transportat la Serviciul Clinic de Medicină Legală Galați, în vederea efectuării necropsiei, iar cercetările vor fi continuate de polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Galați sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați”, ne-a declarat agent șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galați.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si