Dr. Michael Mosley, prezentator TV din Marea Britanie și promotor al vieții sănătoase, a fost găsit mort pe insula grecească Symi, după cum a declarat astăzi pentru Reuters un viceprimar al insulei.

Citește și: Primele dovezi palpabile în "dispariția secolului". Ce s-a întâmplat cu fetița de 3 ani, Madeleine McCann, "intrată în pământ" cu 17 ani în urmă?

Doctorul Mosley, în vârstă de 67 de ani, a fost dispărut de miercuri, după ce s-a dus la o plimbare singur pe o potecă de coastă, într-o căldură arzătoare.

Purtătoarea de cuvânt a poliției, Constantina Dimoglidou, a declarat anterior că trupul unei persoane despre care se presupune că ar fi Mosley a fost găsit în zona Agia Marina, dar că identificarea era în așteptare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Dr. Michael Mosley, prezentator TV din Marea Britanie, găsit mort pe insula Symi din Grecia

Dr. Michael Mosley, prezentator TV din Marea Britanie, găsit mort pe insula Symi din Grecia

[Sursa foto: Facebook]

"Cu siguranță este el"

Mosley, în vârstă de 67 de ani, a fost văzut ultima dată când a pornit într-o drumeție pe plaja St Nikolas de pe insula Symi, la ora 13:30, ora locală, miercuri.

Soția sa, Dr. Clare Bailey, a dat alarma după ce el nu s-a întors până la ora 19:30. A fost lansată o operațiune de căutare și salvare pentru a-l găsi pe doctorul cunoscut pentru aparițiile sale în emisiunile The One Show și This Morning.

„Primarul insulei și un jurnalist ERT de la televiziunea de stat filmau în zona Agia Marina, când au văzut cadavrul”, a spus viceprimarul Nikitas Grillis. „Cu siguranță este el.”

Descoperirea a avut loc în a cincea zi a unei operațiuni masive de căutare pe cale aeriană, terestră și maritimă pentru a-l găsi pe prezentatorul TV și expertul în sănătate, care a popularizat postul intermitent și a conceput dieta 5:2.

Căutările au inclus poliția, pompierii, câini special antrenați, voluntari și o dronă. Poliția lucra pe ipoteza că Mosley ar fi putut fi afectat de căldură și a alunecat și a căzut, poate de la înălțime.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si