Close sidebar
Close sidebar

A fost gasita si a doua cutie neagra a avionului EgyptAir, prabusit in Marea Mediterana

Autoritatile egiptene au recuperat si cea de-a doua cutie neagra a avionului EgyptAir, prabusit in Marea Mediterana pe 19 mai cu 66 de persoane la bord. Cele doua cutii negre vor oferi informatii vitale anchetatorilor.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dispozitivul Flight Data Recorder (FDR), care inregistreaza toti parametrii de zbor, "a fost pescuit in mai multe bucati". Echipele de cautare au reusit sa recupereze  "partea cea mai importanta, care contine memoria aparatului", informeaza Agerpres.

Anuntul comisiei egiptene vine la o zi dupa ce a fost gasit si inregistratorul de voce care contine conversatiile pilotilor.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Dieta care protejează creierul, potrivit noilor studii: Scade riscul de boli neurologice, reduce inflamația și declinul cognitiv- antena3.ro

"Inregistratorul de voce a fost gasit in bucati", insa investigatorii "au reusit sa salveze partea ce contine unitatea de memorie, care este considerata cea mai importanta a dispozitivului de inregistrare", preciza comunicatul de joi al comisiei de ancheta referitor la recuperarea primei cutii negre.

Dispozitivul va fi dus la Alexandria, de unde va fi transferat la Cairo, urmand ca expertii francezi ai Biroului de anchete si analize (BEA) si ai constructorului Airbus sa analizeze datele inregistrate.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI