Close sidebar
Close sidebar

A fost inaugurat primul parc de fitness din Constanța

Vești bune pentru localnicii din Constanța dar și pentru turiștii iubitori de sport. Pe plaja Modern, a fost inaugurat primul parc de fitness de la malul mării.

Andreea Bolocan,

Primul parc de fitness din Constanța [Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Parcul de fitness din Constanța este poziționat pe plaja Modern din Constanţa şi are aparate de sport, potrivite pentru toate grupele de muşchi, dar şi o pistă de alergare. Antrenorii de fitness şi sportivii de performanţă au testat primii aparatele. Au urmat câţiva turişti, destul de îngrijoraţi de cele câteva kilograme în plus adunate, evident, la all inclusive.

Cei care iubesc să facă mișcare în aer liber și curat, mai ales la malul mării, au la dispoziţie primul parc de fitness amenajat chiar pe o plajă de la noi din țară, respectiv pe plaja Modern, potrivit unui comunicat de presă remis, marţi, de Primăria municipiului Constanţa.

Sport în aer liber [Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Simona Halep, calificare în turul doi la Cincinnati. Prima victorie după 3 luni: "A fost dificil"

"În numai două săptămâni, a fost organizat un spaţiu de agrement dotat cu 47 de aparate de fitness pentru toate grupele de muşchi, o pistă pentru alergat, a fost înfrumuseţat cu arbori, arbuşti şi flori. Au fost montate bănci, coşuri de gunoi şi stâlpi de iluminat, pentru ca plăcerea de a face sport să poată fi satisfăcută şi după lăsarea serii.

Avem şi o zonă de spaţiu verde care este dotată cu sistem de irigaţii, o pergolă pentru umbră şi toate condiţiile pentru a putea desfăşura aceste activităţi în mod decent", se arată în comunicat.

Ce facilități are parcul de fitness de pe plaja Modern

Parcul este amplasat chiar pe nisip şi dispune de 47 de aparate de fitness şi o pistă pentru alergare. Este înfrumuseţat cu arbori, arbuşti şi flori şi dispune de sistem de iluminat ce le permite iubitorilor de mişcare să continue antrenamentele şi după lăsarea întunericului.

Citeste si: Veste teribilă în sport. O vicecampioană olimpică a fost găsită moartă la 24 de ani

Parcul a fost realizat în numai două săptămâni de o echipă de 30 de oameni, iar arhitectul proiectului promite că de el se vor bucura şi mulţi turişti de acum în colo. Materialele din care sunt făcute aparatele de fitness sunt potrivite mediului salin şi vor rezista timp îndelungat condiţiilor de la malul mării.

Plaja Modern [Sursa foto: Captură YouTube]

Cât a costat ridicarea parcului de fitness din Constanța

Parcul a costat 250.000 de lei şi a fost realizat printr-un parteneriat între Primăria Municipiului Constanța și un dezvoltator imobiliar

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI