Mujahid Arshid, 33 de ani, este acuzat de viol, crima, tentativa de crima si rapire, iar complicele sau, Vincent Tappu, 28 de ani, este acuzat de rapire.

Totul dupa ce cei doi barbati au luat pe sus din propria casa doua tinere musulamane indiene si le-au torturat pana la moarte.

Celine, 19 ani, a fost gasita moarta intr-o vila din Londra. Ea a fost rapita chiar in timp ce facea dus. A fost luata pe sus din baie si dusa in casa in care si-a aflat sfarsitul. O alta tanara care se afla in locuinta sa a fost electrocutata si luata si ea ostatica de cei doi agresori.

Se pare ca Celine era intr-o relatie cu un musulman arab, iar familia ei nu era de acord. Potrivit curtii de judecata, este vorba despre o "crima de onoare".

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Cele doua tinere au fost electrocutate, injunghiate si violate. Din pacate, Celine a decedat in urma ororilor. Cealalta femeie a reusit insa sa se salveze, desi gatul i-a fost taiat, scrie Daily Mail.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si