Close sidebar
Close sidebar

A fost luata pe sus din dus, violata si omorata din cauza barbatului pe care il iubea. Sfarsit tragic pentru o tanara de 19 de ani

O tanara de 19 ani a fost descoperita moarta intr-o vila din Londra. Celine a fost ucisa deoarece era indragostita de un baiat pe care familia ei nu il placea. O alta tanara a fost injunghiata si violata in aceeasi casa, insa a reusit sa se salveze.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mujahid Arshid, 33 de ani, este acuzat de viol, crima, tentativa de crima si rapire, iar complicele sau, Vincent Tappu, 28 de ani, este acuzat de rapire. Totul dupa ce cei doi barbati au luat pe sus din propria casa doua tinere musulamane indiene si le-au torturat pana la moarte.

Celine, 19 ani, a fost gasita moarta intr-o vila din Londra. Ea a fost rapita chiar in timp ce facea dus. A fost luata pe sus din baie si dusa in casa in care si-a aflat sfarsitul. O alta tanara care se afla in locuinta sa a fost electrocutata si luata si ea ostatica de cei doi agresori.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Se pare ca Celine era intr-o relatie cu un musulman arab, iar familia ei nu era de acord. Potrivit curtii de judecata, este vorba despre o "crima de onoare".

Cele doua tinere au fost electrocutate, injunghiate si violate.

Din pacate, Celine a decedat in urma ororilor. Cealalta femeie a reusit insa sa se salveze, desi gatul i-a fost taiat, scrie Daily Mail.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI