Close sidebar
Close sidebar

"A fost o luna a durerii". Alexandru Arsinel nu are voie sa urce pe scena de teatru

A fost un an foarte greu pentru Alexandru Arsinel. Si-a ingropat partenera de scena si la cateva saptamani a suferit un infarct. Medicii l-au lasat sa plece acasa dupa ce i-au implantat un stent pe artera principala a inimii. Maestrul va fi nevoit sa stea departe de scena pana se recupereaza.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vestea pentru Alexandru Arsinel a fost una exceptionala. Interventia chirurgicala pe care a suferit-o a fost de succes si, iata, ca dupa doar o saptamana, a putut fi externat din Spitalul Universitar.
Maestrul spune ca a scapat ca prin urechile acului.

"Am avut noroc de doua ori....datorita salvarii si acelei fete, care nu stiu ce era, doctor sau asistenta. S-a prins ca am infarct"

Dus de urgenta la spital, medicii au putut sa isi dea seama imediat ce e de facut.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Dr. Dragos Vinereanu, medic cardiolog: A primit un tratament cu un stent care i s-a implantat in artera principala a inimii, dar infarctul e infarct. Urmeaza o perioada de recuperare.  

Din pacate, maestrul nu va avea voie sa urce pe scena in perioada urmatoare. Trebuie sa respecte tratamentul si toate indicatiile date de medici, pentru ca recuperarea in urma acestei interventii chirurgicale poate dura chiar si un an.

Alexandru Arsinel, actor:  A fost o luna a durerii in institutia de care apartin.  

Dr. Dragos Vinereanu, medic cardiolog: Aceasta patologie a fost detectata precoce, a fost tratata dupa standardele cele mai inalte la nivel international  si dansul a fost un pecient deosebit de cuminte.

"Pe scena, in mod normal, trebuia sa revin aseara,  dar nu mi-au dat drumul si imi pare rau ca era o seara de colinde".

Maestrul vrea sa isi petreaca sarbatorile in sanul familiei! A fost avertizat de medici  sa abia grija la alimentatie.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI