Cel mai căutat criminal american, supranumit "El Diablo” sau Diavolul, a fost arestat în Mexic după două decenii de la dispariția sa fără urmă.

Citește și: A aruncat benzină în camera în care se aflau soția și cei 3 copii, după care a dat foc locuinței! Incidentul halucinant s-a petrecut în Bistrița

Bărbatul lucra ca polițist într-o regiune mexicană și va fi extrădat în Ohio, pentru a fi judecat pentru crimă, informează CBS News.

Fugarul era căutat pentru o serie de împușcături mortale în fața unui bar din Ohio în urmă cu 20 de ani. El a fost capturat în Mexic, unde autoritățile spun că a lucrat ca ofițer de poliție.

el diablo

Riano a fost transportat cu avionul la Cincinnati, SUA

[Sursa foto: Twitter]

Cine este "El Diablo" și cum a fost prins

Antonio "El Diablo" Riano, acum în vârstă de 72 de ani, a fost arestat în Zapotitlan Palmas și acuzat de crimă de gradul I, ca urmare a împușcăturilor din decembrie 2004 din suburbiile Cincinnati.

Luni, un judecător a ordonat reținerea lui Riano fără cauțiune, a un post TV afiliat CBS.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

Riano a fugit din SUA după ce l-a împușcat și ucis pe Benjamin Becarra, în vârstă de 25 de ani, în urmă cu două decenii.

El Diablo a fost prins în Mexic

Diavolul s-a aflat pe lista „Most Wanted” a biroului șerifului din districtul Butler și a fost prezentat într-un episod din populara emisiune TV „America's Most Wanted”.

După ce aproape toată lumea a uitat de cazul lui, „El Diablo” a fost găsit, în sfârșit, la mai mult de 2.500

de km distanță și nu oricum, ci ca angajat al poliției mexicane!

„Când Riano a fost arestat în Mexic, s-a descoperit că lucra ca ofițer de poliție locală”, a transmis procurorul american de caz, adăugând că suspectul a fost predat comisarilor americani din Mexico City și acuzat de crimă de gradul I.

Riano a fost transportat cu avionul la Cincinnati și transportat la închisoarea din regiunea Butler, unde va rămâne pentru judecată.

El Diablo

În timp ce Riano era arestat pe Aeroportul Internațional Cincinnati/Northern Kentucky, jurnaliștii l-au întrebat de ce a devenit ofițer de poliție.

Riano a răspuns în spaniolă: „Am vrut să ajut oamenii din Mexic”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si