Un necunoscut care a văzut-o pe copilă agitând biletul cu mesajul „Ajută-mă!” a sunat imediat la numărul unic de urgență.

Poliția a sosit de urgență și a arestat un suspect în vârstă de 61 de ani, Steven Robert Sablan, care se confruntă acum cu acuzația de răpire și sechestrare.

Citește și: O copilă de 11 ani a fost la un pas să fie răpită de un bărbat de 77 de ani. Individul a încercat să o ademenească cu 4 lei

Vehiculul se afla în parcarea unei spălătorii pe care presupusul răpitor o folosea la acel moment, potrivit raportului poliției.

Incidentul șocant a avut loc în orașul Long Beach din California, pe data de 9 iulie, potrivit Sky News.

Fetița de 13 ani, salvată printr-un gest curajos

Copila fusese răpită din alt stat american, Texas, iar poliția l-a arestat pe suspect în sudul Californiei.

Norocul fetei a fost că o trecătoare a văzut-o ținând semnul "Help me!" („ajută-mă”) într-o mașină parcată.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

fetița răpită

biletul care a dus la salvarea fetiței răpite

[Sursa foto: Sky News]

Tânăra era „vizibil emoționată și tulburată” când polițiștii s-au prezentat la locul observării din Long Beach, în jurul orei 10:19 dimineața.

Ce au transmis polițiștii americani după arestare

Ofițerii au aflat ulterior că un străin a observat-o pe fată care ținea un pancartă pe care scria „ajută-mă” cu litere roșii în geamul unei mașini parcate pe blocul 100 din East 10th Street, a continuat contul oficial.

O femeie a văzut fetița și a sunat la 911. Poliția a arestat la fața locului un bărbat suspect, Steven Robert Sablan, în vârstă de 61 de ani.

Sablan, din Cleburne, Texas, se afla în spălătoria Easy Wash în momentul observării miraculoase.

fetiță răpită

Parcarea unde a fost salvată fetița răpită

[Sursa foto: Sky News]

Fetița a fost răpită lângă o stație de autobuz

Ulterior, anchetatorii au aflat că Sablan s-ar fi apropiat de adolescentă în apropierea unei stații de autobuz din San Antonio și a forțat-o să urce cu un cuțit în mașina sa Nissan Sentra gri.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Fata, care a fost capturată din Texas cu trei zile mai devreme și dusă forțat în Long Beach, se credea că a fost sechestrată în casa bprbatului la un moment dat înainte de salvare.

Touch Vong, care lucrează la Easy Wash Laundromat, a declarat pentru NBC News că a avut un sentiment rău când l-a văzut pe bărbatul cu copilul.

„S-a uitat în jos la mine”, a spus doamna Vong, care l-a descris pe bărbat ca fiind înfricoșător și a simțit imediat că ceva nu este în regulă.

Ea a spus că femeia care a sunat la poliție era un client al ei care i-a spus că fata are nevoie de ajutor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si