Close sidebar
Close sidebar

"A fost un atac dezgustator". O batrana de 87 de ani, batuta cu bestialitate pentru verigheta de aur de pe mana

O batrana de 87 de ani a fost batuta cu bestialitate de un hot, care a intrat peste ea in casa sa ii fure verigheta.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din cauza ranilor extrem de grave, Eileen Blane a stat internata cateva saptamani in spital. Din pacate, insa, medicii nu au putut sa ii salveze viata, scrie Daily Mail.

Cat timp a fost insa internata in spital, ea a povestit familiei si politistilor cosmarul prin care a trecut.

"A inceput sa ma bata. Dadea intruna in mine. L-am implorat sa se opreasca, dar nu a vrut. Imi tot repeta ca vrea aur. A fost un cosmar. Mi-a spus ca nu am cum sa scap", a povestit batrana.
 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Detectivul a declarat ca este unul dintre cele mai dure cazuri pe care le-a anchetat.

"A fost un atac dezgustator asupra unei femei batrane, care a fost grav ranita si in cele din urma a si murit", a spus acesta.

Familia este devastata de moartea femeii si este disperata sa gaseasca criminalul. Rudele ofera o recompensa de 50.000 de lire pentru orice informatie care duce la capturarea criminalului.

Eileen Blane, 87 ani, a ramas vaduva in urma cu 13 ani. Ea niciodata nu si-a dat verigheta jos. Inelul avea o mare valoare sentimentala pentru ea.

Potrivit anchetatorilor, atacatorul este un barbat alb, cu o constitutie atletica, purta o geaca neagra si avea fata acoperita cu o cagula.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI