Celebra actriță a ieșit zilele trecute la cumpărături, iar paparazzi nu au ratat momentul. A fost considerată un adevărat sex-simbol în urmă cu 45 de ani, dar acum a ajuns la venerabila vârstă de 70 de ani.

Citește și: VIDEO Vieți curmate mult prea devreme. Bianca și Patrizia, tinerele care au sfârșit îmbrățișate în apele unui râu din Italia, conduse pe ultimul drum

După ce a rămas în memoria colectivă cu numele de scenă Daisy Duke dintr-un serial celebru, în ultimii ani Catherine Bach a jucat în noile sezoane din "Tânăr și neliniștit".

Catherine Bach, cunoscută pentru rolul ei emblematic din filmul "The Dukes of Hazzard",

Catherine Bach, cunoscută pentru rolul ei emblematic din filmul "The Dukes of Hazzard"

[Sursa foto: Instagram]

Catherine Bach, cunoscută pentru rolul ei emblematic din filmul "The Dukes of Hazzard", și-a schimbat pantalonii scurți care au făcut-o celebră cu o o garderobă casual în timpul unei excursii de cumpărături în Los Angeles, zilele trecute.

Catherine Bach, de nerecunoscut după 40 de ani de la succesul la Hollywood

Catherine Bach, de nerecunoscut după 40 de ani de la succesul la Hollywood

 

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Pantalonii ei scurti emblematici au fost schimbați cu pantaloni de yoga, dar nimeni nu a părut să o recunoască în stațiunea Pacific Palisades pe actrița care a devenit un sex-simbol la nivel mondial când a jucat în spectacolul emblematic "Dukes of Hazzard" din 1979 până în 1985.

Amintirea ei de sirenă pe micile ecrane, sub numele Daisy Duke, încă mai trăiește- la fel ca și popularitatea pantalonilor minusculi pentru care era faimoasă când îi purta în serial.

În ultimii ani, actrița s-a bucurat de un rol secundar în serialul de "Tânăr și neliniștit", apariție care s-a întins din 2012 până în 2019.

Dincolo de faima ei ca Daisy Duke, filmografia lui Catherine Bach prezintă roluri notabile în filme precum Thunderbolt și Lightfoot (1974), Cannonball Run II (1984) și You Again (2010), scrie Daily Mail.

Serialul de succes de la CBS a avut premiera în 1979 și i-a avut în roluri principale și pe Tom Wopat, John Schneider, Denver Pyle, James Best și Sorrell Booke.

Cu Daily Duke în prim-plan, filmul a continuat timp de șapte sezoane înainte de a se încheia în februarie 1985 și a rămas unul dintre cele mai bine cotate seriale pe toată durata sa.

În timp ce actrița se laudă cu un CV impresionant atât în ​​film, cât și în televiziune, rolul lui Daisy este cel care, fără îndoială, va rămâne ca fiind cel mai memorabil din cariera de jumătate de secol al actriței de 70 de ani.

A fost un sex-simbol în anii 1980, dar azi e de nerecunoscut. Actrița Cateherine Bach

A fost un sex-simbol în anii 1980, dar azi e de nerecunoscut

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si