Close sidebar
Close sidebar

Întâmplare inedită la bancomat. Un bărbat a găsit 5.000 de euro

Un bărbat a anunţat Poliţia după ce a găsit 5.000 de euro la un bancomat. Banii rămăseseră în fanta aparatului, după o tranzacţie anterioară nereuşită.

Georgiana Balaban,

Întâmplare inedită la un bancomat din Iași. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un ieşean a anunţat Poliţia după ce a găsit 5.000 de euro la un bancomat din municipiul Iaşi, banii fiind rămaşi în fanta aparatului în urma unei tranzacţii nereuşite, făcute anterior de către o altă persoană.

Citeste si: DECLARAŢIE pe propria răspundere pentru părinţii cu copii de şcoală! Cum trebuie să o completeze parinții

Un bărbat de 50 de ani din Iaşi a mers la un bancomat de pe strada Cuza Vodă din municipiu pentru a retrage o sumă de bani şi a observat în fanta de eliberare a banilor peste 5.000 de euro.

Gestul inedit al unui ieșean după ce a găsit 5.000 de euro

El a anunţat imediat atât Poliţia, cât şi reprezentanţii băncii de care aparţinea bancomatul respectiv.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: VIDEO- Tupeu fantastic de hoț lângă sediul Poliției Române

Un ieșean a găsit 5000 de euro. [Sursa foto: google]

În urma verificărilor făcute de poliţişti, a rezultat faptul că la acel bancomat, în urmă cu puţin timp, se prezentase un bărbat care a depus o sumă mai mare decât cea acceptată de aparat, transferul fiind respins, iar tranzacţia anulată.

Acesta nu a observat că operaţiunea nu a fost finalizată, uitând şi cardul în bancomat. Ulterior, după constatarea lipsei cardului, persoana respectivă a revenit la unitatea bancară.

Citeste si: Suma incredibilă pe care Traian Băsescu o ține pe card! Fostul președinte și-ar putea cumpăra un apartament pe loc doar cu un drum la bancomat

Poliţiştii au apreciat gestul ieşeanului care a găsit banii, iar conducerea Secţiei 3 Poliţie Iaşi i-a înmânat o scrisoare de mulţumire pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI