Close sidebar
Close sidebar

A iesit din inchisoare dupa 20 de ani si si-a violat toate femeile din familie. Mama, surorile si nepoata, toate au fost victimele lui Alin Bezna. Nici macar sora imobilizata la pat nu a scapat

Alin Bezna, recidivistul care si-a abuzat sexual intreaga familie, a fost condamnat pentru viol. Barbatul a petrecut deja aproape 20 de ani in inchisoare.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Judecatoria Petrosani l-a condamnat la noua ani de inchisoare pe Alin Bezna, un recidivist din Petrosani care in ianuarie 2018 si-a violat sora bolnava, imobilizata la pat.

Magistratii i-au dat sapte ani de inchisoare pentru viol, pedeapsa la care i s-au mai adaugat 763 de zile ramase neexecutate dintr-o condamnare mai veche, pentru violarea mamei sale.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Agresiunile asupra surorii au avut loc la câteva luni dupa ce Bezna fusese eliberat pentru buna purtare. Alin Bezna a petrecut ultimii 20 de ani mai mult in inchisoare, dupa savârsirea unor infractiuni grave. A fost eliberat conditionat septembrie anul trecut, dupa isparsirea unei condamnari pentru violarea mamei sale, iar in ianuarie 2018 a fost arestat din nou, dupa ce si-a amenintat sora, bolnava, cu moartea si a violat-o.

Alin Bezna si-a trecut in cazier prima fapta grava la 19 ani. 

in ianuarie 1998, a ucis cu mai multe lovituri de cutit un tânar din Lupeni, cu care bause impreuna. A fost condamnat pentru lovituri cauzatoare de moarte, iar in 2002 instantele l-au eliberat.

La scurt timp, in august 2002 si-a violat nepoata, minora, dupa ce a atras-o intr-un loc izolat din Lupeni.

in octombrie 2002 si-a violat si sora mai mica, in vârsta de 14 ani, dupa ce a obligat-o sa o insoteasca intr-o cladire parasita.

Mai multe informatii pe Adevarul.ro
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI