Close sidebar
Close sidebar

A implinit 101 de ani si a dezvaluit care este secretul longevitatii sale: "Consuma doar doua bucati pentru a nu creste in greutate"

Eunice Modlin a implinit 101 de ani si am putea spune ca, datorita ei, s-a descoperit care este secretul longevitatii.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Centenara are un stil de viata sanatos si isi mentine echilibrul interior mergand des la biserica si rugandu-se pentru pacea interioara, scrie adevarul.ro.

Eunice a implinit 101 de ani pe 16 ianuarie si locuieste cu familia in localitatea Boonville, Indiana. Nepoata ei a acordat un interviu pentru site-ul topbuzz.com si a dezvaluit care este secretul longevitatii sale.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Mananca in fiecare zi ciocolata neagra, dar se limiteaza la 2 bucati pentru a nu creste in greutate", a spus Tammy Modlin Gentry. Aceasta a mai spus ca bunica ei a consumat numai legume crude din gradina sa, nu a fumat si nu a baut alcool.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI