O femeie din localitatea Bolton, UK, a povestit momentul tragic în care s-a trezit și și-a găsit sora moartă lângă ea, iar când a fugit să-și anunțe fratele, l-a găsit și pe el decedat.

Citește și: Obiectul descoperit la Ferma Dacilor care l-a făcut pe Cornel Dinicu să izbucnească în lacrimi

Jade Couperthwaite, din Bolton, și-a găsit sora moartă pe o canapea, iar apoi a intrat în dormitorul de alături pentru a descoperi că fratele ei a avut aceeași soartă.

Povestea tinerei care și-a găsit ambii frați morți a vorbit pentru prima dată despre tragedia prin care a trecut pentru a transmite un avertisment dur cu privire la medicamentele luate după ureche.

Jade Couperthwaite spune că, oricât de rău s-ar simți cineva, nu ar trebui să riște niciodată să ia medicamente prescrise pentru altcineva.

Ce s-a întâmplat cu cei doi frați morți în aceeași zi

Jade, în vârstă de 32 de ani, a găsit-o pe sora ei, Carla, în vârstă de 26 de ani, moartă lângă ea pe canapea în septembrie anul trecut.

La scurt timp după aceea, ea a găsit cadavrul fratelui ei, Stephen, în vârstă de 33 de ani, într-un dormitor, potrivit The Mirror.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Trio-ul a avut o „seară normală” – cu fetele împărțind o sticlă de vin și pictând unghii, în timp ce Stephen se relaxa într-unul dintre dormitoare. Dar lumea lui Jade s-a prăbușit rapid în urma unor întâmplări „imposibil de crude”.

Combinația de medicamente, un cocktail mortal

Combinația de medicamente, un cocktail mortal pentru frate și soră

Carla se plânsese mai devreme că suferea de dureri de dinți înaintea lucrărilor de stomatologie planificate în săptămânile următoare.

Fratelui ei Stephen i s-a prescris recent un analgezic puternic, așa că i-a oferit surorii sale mai mici câteva dintre medicamente.

Nimeni din grup nu s-a gândit la asta și, la scurt timp, Jade a ațipit pe canapea în jurul orei 19.30.
Data viitoare când și-a deschis ochii doar câteva ore mai târziu, și-a descoperit sora și „cea mai bună prietenă” care nu mai mișca lângă ea.

Ea a strigat lui Stephen pentru ajutor, dar nu a primit niciun răspuns nici de la el. Când au sosit serviciile de urgență, Jade a fugit să-l ia pe Stephen, dar în curând și-a dat seama că nu mai respira.

Combinația de medicamente, un cocktail mortal

Un medic legist a concluzionat că atât Carla, cât și Stephen au luat un amestec de medicamente care le-a adus moartea fulgerătoare.

Citește și: O actriță cunoscută a murit fulgerător la doar 42 de ani. Ce i-a adus sfârșitul brusc artistei Amanda Davies

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Carla suferise anterior de anxietate severă și lua medicamente după moartea unchiului ei. Jade a spus că reușise în sfârșit să învingă depresia după trei ani de lupte.

În timpul anchetei, s-a dezvăluit, de asemenea, că Stephen s-a luptat și cu sănătatea sa mintală și, uneori, se baza pe medicamente ca „mecanism de a face față”.

Combinația de antidepresive și analgezice s-a dovedit a fi mortală. 

Cele două surori, înainte de tragedie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si