Close sidebar
Close sidebar

A intrat in depresie dupa ce a nascut si a fugit de acasa! Familia Ioanei e disperata si o cauta fara incetare!

Alerta la Mangalia, dupa ce o Ioana Beldie, o tanara mamica de doar 26 de ani a disparut subit. Tanara nu a lasat vreun semn sau vreun indiciu cu privire la locul unde va merge. Familia si prietenii o cauta fara incetare.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform informatiilor oferite de mangalianews.ro, fata a fost zarita ultima oara de un pescar, pe digul din Mangalia, cu picioarele in apa. Ioana devenise mamica de putin timp si, conform sursei citate, se confrunta cu o depresie postnatala puternica. Toate aceste informatii au fost oferite de Ion Beldie, tatal tinerei, care este disperat de cand a realizat ca fiica lui este de negasit.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Barbatul a lansat un apel disperat pentru gasirea fiicei sale. Desi a cerut ajutorul politistilor, conform legii, trebuie sa treaca 24 de ore de la disparitia unei persoane, pentru a se putea incepe procedurile de cautare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI