Mereu i se spunea că nu arată foarte feminin, însă tânăra a sfidat standardele de frumusețe și se fotografiază cu cicatricile la vedere.

Danielle Moore are 32 de ani și locuiește într-un oraș din Anglia, Bristol, alături de cei doi copii ai săi. Femeia a urmat un tratament de cancer brutal,  dar a ajutat-o să supraviețuiască. Tânăra mamă a decis să spună în mediul online cum a făcut față acestei boli, dar de multe ori, s-a confruntat cu păreri negative pe seama aspectului său fizic.

Citește și: Povestea sfâșietoare a cinci frați abandonați de mamă, îngropați în foamete și sărăcie

Danielle Moore s-a izbit de prejudecățile fizice: „Acestea sunt destul de dureroase”.

Povestea tinerei Danielle Moore

Femeia a spus că din cauza virusului Sars-Cov-2, boala sa a rămas nediagnosticată timp de un an, în pandemie. Ea a povestit cum face față mesajelor dureroase pe care le primește zilnic în mediul online.

Dani Moore a povestit cum oamenii o numesc „băiat”, doar pentru faptul că nu se încadrează în așa-zisele standarde de frumusețe. „Am primit comentarii jignitoare pe internet despre felul în care arăt.”, a spus Danielle. „Într-o zi proastă, acestea sunt destul de dureroase. Mai ales că mediul online este plin de modele care arată perfect. Dar, în general, sunt pozitivă și mă bucur că sunt încă în viață.”

, a mărturisit ea.

Deși lumea e rea și primește comentarii negative din partea ei, continuă să gândească pozitiv. De multe ori, a fost contactată pentru a fi modelul diverselor mărci, cu scopul de a celebra diversitatea corpurilor, dar și pentru a face cunoscută problema cancerului la sân.

Printre brandurile pentru care a pozat, se numără marca de lenjerie intimă Lounge, Oner-active și Dorothy Perkins.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: O actriță spaniolă a devenit mamă surogat la 68 de ani/ "Mi-a redat dorința de a trăi”

„Este greu, pentru că am fost singura de la toate ședințele foto care avea pieptul plat – arăți și te simți diferit, dar am simțit că este foarte important să arăt această latură a ceea ce cancerul poate lăsa în urmă.”, a mai spus ea. „Corpul meu este diferit acum. Am pierdut o parte din mine despre care mulți ar spune că ne face feminine pe noi femeile.”

Prin faptul că își arată cicatricile și pielea, Dani Moore speră să îi ajute și pe alții în relația cu propriul corp, amintindu-le, în același timp, să fie atenți la fiecare semnal pe care acesta îl dă.

Ea susține că a observat nodul din piept în vara anului 2020, când își alăpta copilul. Pe atunci, ea a crezut că este vorba despre lapte înfundat sau despre un chist.

Deși a mers la doctor, medicul a trimis-o acasă, asigurând-o că nu este nimic grav.

Însă, cu timpul, ea simțea că nodul continuă să crească, ceea ce a determinat-o să apeleze, din nou, la medic:

„Am primit o programare câteva săptămâni mai târziu și apoi am fost diagnosticată cu cancer de sân în stadiul trei la începutul lunii iulie.”, a spus ea.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Destinul tragic al lui Nadir, un tânăr de doar 19 ani care a murit după ce a susținut examenul de Bacalaureat: „A strigat de mai multe ori că are nevoie de ajutor”

Perioada de suferință a bolii a ajutat-o să aprecieze micile bucurii ale vieții. Dani este hotărâtă să lupte pentru pozitivitatea corporală și de ce nu, să publice o carte despre tot ce a trăit:

„A fost greu să fac față schimbării aspectului meu fizic.”, a spus ea. „Cancerul nu este plăcut, te trece prin cele mai negre zile din viața ta, dar sper ca oamenii să vadă că eu sunt dovada vie că există viață și după momentele grele. Niciodată nu am fost mai fericită și acum îmi trăiesc basmul și nu am nevoie de păr lung sau de sâni pentru a face asta.”, a mai spus tânăra, arată metro.co.uk.

Citește și: Care a fost ultima dorință a unui român închis pentru două infracțiuni. Tânărul de 26 de ani fost găsit fără suflare în patul celulei sale din Italia

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si