Actrița spaniolă, Ana Obregón a devenit mamă surogat la vârsta de 68 de ani a unei fetițe care s-a născut pe 20 martie la Memorial Regional Hospital din Miami. Acest lucru a stârnit controverse în Spania, țara sa natală. Vestea a stârnit vâlvă în Spania, întrucât este o practică interzisă în această țară. În plus, cazul a stârnit controverse, deoarece sănătatea mintală a prezentatoarei a fost pusă sub semnul întrebării.

La scurt timp, prezentatoarea a transmis un nou mesaj ca răspuns la controverse.

Actrița și-a pierdut fiul în vârstă de 27 de ani în 2020

Noua sa calitate de mamă vine după decesul unicului ei fiu, Alessandro, care a murit de cancer în mai 2020, la vârsta de 27 de ani. Nu se cunosc detalii despre părinții biologici ai copilului, dar în Spania se speculează că sperma ar fi provenit de la fiul defunct al lui Obregón, conform Univision.com.

În dimineața zilei de joi, 30 martie, Ana Obregón a transmis un nou mesaj în mijlocul controversei din jurul cazului său. Actrița nu numai că a fost criticată pentru decizia sa de a deveni mamă, dar există și persoane care i-au susținut acțiunile. 

Ana Obregón a purtat cu discreție absolută procedura de mamă surogat

Ana Obregón a purtat cu discreție absolută procedura de mamă surogat

[Sursa foto: Ana Obregon - Instagram]

"Vreau să mulțumesc miilor de mesaje de afecțiune pentru venirea pe lume a acestui copil mult așteptat", a scris ea în poveștile sale de pe Instagram.


"Mi-a redat dorința de a trăi", a recunoscut ea, după ani de zile în care și-a exprimat public durerea lăsată de moartea singurului ei copil.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Dragostea nu are limite. O bunicuță și soțul ei mai tânăr cu 37 de ani decât ea vor să facă primul lor copil: „Nu putem decide de cine ne îndrăgostim”

Ea a mai spus că "este o minciună" faptul că "prietenii ei de suflet", Susana Uribarri și Raúl Castillo, au "scurs" vestea maternității sale către revista ¡Hola! Revista spaniolă a fost prima care a dat vestea. "Ei nu știau nimic", a spus actrița despre ceea ce s-a spus despre prietenii ei.

Artista a ținut secretă procedura de mamă surogat

În imaginile din revistă se poate vedea cum artista părăsește spitalul  cu bebelușul în brațe, așezată într-un scaun cu rotile, urmând protocolul centrului de sănătate pe care se poate citi semnul "carul mamei și al copilului" ("carrito para madre y bebé").
Se știe că Ana Obregón a purtat cu discreție absolută procedura de mamă surogat: "Doar Ana; surorile ei, Celia și Amalia; și Alessandro Lequio, tatăl fiului ei "Aless", știau că procesul era în desfășurare", precizează revista.

Controverse în Spania după ce actrița Ana Obregón a devenit mamă surogat la vârsta de 68 de ani

Controverse în Spania după ce actrița Ana Obregón a devenit mamă surogat la vârsta de 68 de ani

[Sursa foto: Anuntul UK - Facebook]

Sarcina prin surogat, care nu este legală în Spania, a avut loc în iunie 2022, "în aceeași lună în care 'Aless' ar fi împlinit 30 de ani", a explicat ¡Hola! Pe 18 martie, Ana Obregón a împlinit 68 de ani, când se afla deja la Miami.

Citește și: Imagini inedite cu o polițistă care alăptează un copil murdar și malnutrit: „Era înfometat, își băga mâinile în gură și se mușca.”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Maternitatea surogat, permisă în unele țări și interzisă în altele, face obiectul unor controverse din cauza conflictelor economice, morale și sociale pe care le implică. În cea mai recentă emisiune a prestigiosului podcast "Mamarazzis", difuzată de El Periódico de Catalunya, a fost menționat faptul că regretatul "Aless" Lequio și-a congelat sperma înainte de a începe tratamentul de chimioterapie.

Acest lucru îi face pe unii să presupună că Ana Obregón ar fi folosit sperma tânărului pentru a realiza fecundarea copilului prin intermediul unei mame surogat. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si