Close sidebar
Close sidebar

A lasat-o dimineata la cresa, dar nu credea ca e ultima oara cand o s-o mai stranga in brate! Ce a putut sa-i faca ingrijitoarea unei fetite de doar un an si doua luni!

O fetita in varsta de un an si doua luni din Republica Moldova a avut un parte de un sfarsit tragic dupa ce a fost ucisa chiar de ingrijitoarea de la cresa!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Totul s-a intamplat in Israel, acolo unde parintii micutei Yasmin locuiau.

Yasmin, fetita in varsta de un an si doua luni a fost omorata pe data de 16 mai, scrie observator.tv. Aceasta a fost asfixiata de ingrijitoare din motive momentan necunoscute.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Nici nu merita a-i spune doamna, cu toate ca e mama a 2 copii, are copil de 4 ani si unul de un anisor care era intr-o grupa cu Yasminelu, se jucau impreuna", a declarat Svetlana Vintea, bunica victimei.

Din primele cercetari, s-a crezut ca fetita a murit din cauze naturale, insa dupa ce au fost verificate imaginile de pe camerele de supraveghere, anchetatorii au avut parte de un soc.

"Cel care a facut asta cu fetita mea nu este om, este un monstru, un monstru adevarat. Vreau sa-si petreaca tot restul vietii in inchisoare si sa simta ceea ce simt si eu", a declarat mama fetitei, Dorina Vintea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI