Autoritățile din Kenya au transmis că Collins Jumaisi Khalusha, în vârstă de 33 de ani, "a atras, ucis și eliminat 42 de femei” în ultimii doi ani, potrivit CNN.

Citește și: Fiica unui actor celebru de la Hollywood, găsită fără viață în casă. Ce s-a întâmplat cu tânăra exact înainte de a împlini 21 de ani

Doar nouă dintre cadavre au fost recuperate de poliție, în timp ce despre restul crimelor misterioase nu se cunosc detalii.

Bărbatul a fost arestat luni la Soweto, la est de capitala Nairobi, la ora locală 3 dimineața, în fața unui club unde se afla să urmărească finala Euro 2024.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Un mall de lângă Madrid le oferă vizitatorilor o „stațiune de schi” acoperită, deschisă tot anul: „Uit de cele 38 de grade de acasă”- antena3.ro

Directorul de investigații penale al Kenya, Mohamed Amin, le-a declarat jurnaliştilor că la interogatoriu "suspectul a mărturisit că a ademenit, ucis și eliminat 42 de cadavre de femei la o groapă de gunoi".

Toate femeile ar fi fost ucise între 2022 și joi, 11 iulie 2024.

Cadavrele erau dezmembrate și aruncate la groapa de gunoi

Inspectorul general de poliție interimar, Douglas Kanja, a adăugat că "examinarea post-mortem are loc astăzi” asupra celor nouă cadavre recuperate până acum.

Într-o conferință de presă de duminică, înainte de arestarea suspectului, Kanja a spus că cadavrele „se aflau dezmembrate, în diferite stări de descompunere și lăsate în saci”.

Prima victimă a criminalului în serie ar fi fost soția sa

Prima victimă a criminalului în serie ar fi fost soția sa

[Sursa foto: CNN]

"Avem de-a face cu un criminal în serie psihopat"

„Avem de-a face cu un criminal în serie, un criminal în serie psihopat care nu are respect pentru viață”, a spus Mohamed Amin într-o conferință de presă.

Khalusha „a condus ofițerii la casa lui cu o singură cameră închiriată”, care este situată la aproximativ 100 de metri de locul crimei, a mai spus Amin.

Printre obiectele „esențiale” pe care poliția spune că le-a descoperit în casa închiriată se află o macetă, 12 saci de nailon, o pereche de mănuși de cauciuc industrial, un hard disk și opt smart-phone-uri.

Prima victimă a criminalului în serie ar fi fost soția sa

Suspectul a mărturisit că prima sa victimă a fost chiar soția sa, pe care a „sugrumat-o până la moarte înainte de a-i dezmembra trupul și a-o arunca la groapa de gunoi”.

„În urma interogatoriului,  reieșit că toate victimele sale au fost ucise în același mod”, a spus el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si