Brazilianca a intrat cu unchiul aflat în scaun cu rotile în sediul băncii și a cerut un împrumut pe numele lui. 

Citește și: Ce pedeapsă a primit "răpitoarea de bebeluși" din pântecul mamei. Cazul cutremurător a ajuns la un deznodământ

Femeia își ținea în mod suspect mâna pe ceafa sau tâmpla unchiului astfel încât să nu-i cadă capul în piept, potrivit The Sun. 

Cum a jucat femeia teatru în bancă, cu unchiul mort 

Femeia identificată ulterior cu numele de Erika de Souza Vieira Nunes poate fi văzută făcându-se că dialoghează cu unchiul ei mort, în timp ce îi cere acestuia să semneze actele pentru un împrumut de patru cifre.

Prefăcându-se că are o conversație cu el, ea a spus: „Unchiule, asculți? Trebuie să o semnezi. Nu pot semna pentru tine".

„Semnați aici și mă scăpați de durerea de cap”, a adăugat ea în timp ce i-a cerut pensionarului decedat să-și țină pixul între degete.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

A mers cu unchiul decedat la bancă pentru a lua un împrumut.

A mers cu unchiul decedat la bancă pentru a lua un împrumut.

[Sursa foto: The Sun]

Angajații băncii au filmat întreaga scenă

Unul dintre angajații băncii a spus: "Nu cred că acest lucru este legal. Nu arată bine. Este foarte palid".

Auzind acest răspuns, Erika a glumit: „Așa este el", înainte de a-l întreba pe unchiul ei dacă nu se simte bine și vrea să meargă din nou la spital.

Personalul băncii a devenit suspicios și a început să filmeze întreaga scenă înainte de a chema o ambulanță.

Vestea șocantă a venit la scurt timp după ce paramedicii au confirmat că Paulo Roberto Braga, în vârstă de 68 de ani, a murit înainte ca nepoata lui să-i aducă fără rușine trupul în bancă într-un scaun cu rotile.

A mers cu unchiul decedat la bancă pentru a lua un împrumut.

A mers cu unchiul decedat la bancă pentru a lua un împrumut.

[Sursa foto: The Sun]

Femeia a fost arestată pentru tentativă de înșelăciune

Polițiștii au arestat-o ​​imediat pe Erika pentru înșelătorie. Ei au dezvăluit presei că femeia a încercat să obțină un împrumut de 7.000 de reali brazilian (aprox. 3.500 euro).

Șeful poliției, Fabio Luiz, a confirmat că, după arestare, unchiul era deja mort când a fost dus în bancă.

El a adăugat: „Ancheta continuă pentru identificarea altor membri ai familiei implicați în caz și pentru a afla dacă era în viață când a fost aranjat împrumutul și de când datează decesul”.

Sursa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si