Rajesh Maru venise la spital pentru a-si vizita mama. Femeia era supusa unei examinari intr-un cabinet in care se afla si un aparat RMN. Cand a intrat in incapere, un membru al personalului din spitalul BYL Nair din Mumbai i-a spus ca masina a fost oprita, insa s-a inselat, iar deznodamantul  fost infiorator, scrie The Independent.

Totusi, la intrare, victima in varsta de

32 de ani a fost aspirata spre el de forta magnetica imensa a RMN-ului. Desi personalul spitalului a reusit sa-i scoata corpul din masina si sa-l grabeasca intr-o sala de urgenta, a murit in 10 minute.

Un examen postmortem a indicat ca a murit din cauza unui pneumotorax sau a unui plaman plin de umflaturi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"O cantitate excesiv de oxigen a intrat in corp, ceea ce este, de asemenea, daunator. A murit instantaneu din cauza asta", a declarat medicul legist in ziarul Indian Express.

Familia lui Maru a acuzat spitalul de neglijenta. "A mers acolo sa-si viziteze mama bolnava, dar nu a stiut ca va intalni o astfel de soarta. Toti suntem in soc", a declarat Harish Solanki, cumnatul lui Maru, agentiei de stiri ANI.

El a adaugat: "Totul sa intamplat din cauza neglijentei medicilor spitalului si a administratiei".

Politia din Mumbai a arestat un medic si un membru al personalului care i-ar fi spus lui Maru ca poate sa intre in respectivul cabinet. Reprezentantii spitalului au edclarat ca vor demara o ancheta interna.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si