Matt Crawford, un tânăr de 31 de ani și-a făcut programare la tuns, iar cât își astepta rândul a văzut un afiş cu o consultaţie gratuită oftalmologică pe care a considerat-o o ocazie foarte bună de a-şi testa vederea.

Citeste si: Adrian Mutu a criticat România U21 după victoria cu Anglia: ”Astea nu le analizăm? Să fim corecți! Au fost greșeli mari”

De ceva timp pe Matt îl deranja ochiul drept, vedea destul de încețoșat, dar a ignorat simptomele.

Specialistul care l-a consultat l-a trimis de urgență la spital, iar acolo medicii i-au dat o veste șocantă: suferea de o formă rară de cancer de piele în interiorul ochiului său.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: România U21 și-a aflat adversara din semifinale, în situația în care ne vom clasa pe cel mai bun loc 2! Vezi care sunt toate calculele calificării!

A fost ulterior supus unei terapii cu fascicul de protoni, în Centrul Național de Terapie Protonică de ochi la Centrul de Cancer Clatterbridge din Wirral.

Citeste si: George Pușcaș este asaltat de oferte, după prestaţiile de la EURO 2019! Atacantul României U21, aproape de Premier League!

„Credeam că se datorează din cauza unei răceli. S-a dovedit însă că aveam un melanom uveal la ochiul drept, o tumoare de 9mm. Am fost trimis imedat la spitalul din Liverpool pentru a o adoua opinie specializată” a povestit Matt.

Citeste si: O adolescenta de 15 ani, omorâtă de tatăl vitreg! Ultimul mesaj trimis este înfiorător: "Mi-e frică, e..."

Tânărul a fost supus unor proceduri extrem de precise de radioterapie cu consum redus de energie.


Pentru că boala a fost descoperită într-un stadiu neavansat, tratamentul l-a ajutat pe Matt să învingă boala.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si