Celebrul actor american, Mark Margolis a murit. Actorul, în vârstă de 83 de ani s-a stins din viață astăzi. Fiul să a fost cel care a făcut anunțul trist.

Actorul s-a stins din viață la Spitalul Mount Sinai din New York, răpus de boala cu care se lupta de mulți ani.

Doliu în lumea cinematografiei! A murit actorul din Breaking Bad. Mark Margolis s-a stins din viață astăzi

Citește și: Actorul Angus Cloud a murit. Starul din serialul „Euphoria” s-a stins la doar 25 de ani. Anunțul făcut de familia sa

Cel mai adorat rol al său a fost cel jucat în serialul Breaking Bad, unde l-a interpretat pe Hector Salamanca. Pentru acest rol, actorul a fost nominalizat la premiile Grammy.

Cine a fost Mark Margolis? Îndrăgitul actor din serialul Breaking Bad a murit la vârsta de 83 de ani

Mark Margolis s-a născut în anul 1939 în statul american Philadelphia. S-a mutat la o vârstă fragedă în New York cu scopul de a urma o carieră în actorie. Având un interes pentru teatru încă din copilărie, Margolis a obținut roluri în producții precum "Infidel Caesar" pe Broadway. A apărut în peste 50 de piese Off-Broadway, inclusiv în "Uncle Sam" și "The Golem". 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Doliu în lumea cinematografiei! A murit actorul din Breaking Bad. Mark Margolis s-a stins din viață astăzi

Citește și: Paul Reubens a murit la vârsta de 70 de ani. Actorul renumit pentru personajul Pee-wee Herman se lupta cu cancerul

O contribuție notabilă în lumea filmului a fost în pelicula mafiotă clasică "Scarface", regizată de Brian De Palma, acolo unde Margolis a interpretat rolul antagonistului și bodyguardului Alberto, cunoscut și sub numele de The Shadow. Cu o colaborare îndelungată alături de Darren Aronofsky, Margolis a apărut, de asemenea, în producții cinematografice precum "Noah", "Black Swan", "The Wrestler" și "Pi".

Actorul are la activ peste 70 de apariții în filme de-a lungul carierei de peste cinci decenii.

În afară de rolurile care l-au făcut celebru din "Breaking Bad" și "Better Call Saul", Margolis a jucat în mod repetat în seriale de televiziune precum "The Equalizer", "Oz", "Kings" și "American Horror Story: Asylum", și a avut apariții ca invitat în serialele "Californication", "Gotham", "Crossing Jordan" și "The Affair".

Doliu în lumea cinematografiei! A murit actorul din Breaking Bad. Mark Margolis s-a stins din viață astăzi

Citește și: VIDEO- Kevin Spacey scapă de acuzații! Actorul american a fost acuzat de patru bărbați de agresiune sexuală

Robert Kolker, managerul actorului în vârstă de 83 de ani a făcut o serie de declarații după moartea acestuia: "El era unic în felul său. Nu vom mai vedea asemenea persoane. A fost un client de preț și un prieten de-o viață. Am avut noroc să-l cunosc."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si