Close sidebar
Close sidebar

Doliu printre jurnaliști. A murit o celebră jurnalistă

Este doliu în lumea presei. O mare jurnalistă a pierit după ce a suferit o boală cumplită.

Georgiana Balaban,

A murit Alexandra Gorghiu.

[Sursa foto: Arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Este zi de doliu  în lumea presei din România. O veste tristă a lovit breasla jurnaliștilor, chiar înainte de Paște. O mare jurnalistă a murit la 56 de ani. Ea suferea de o boală cumplită.

Citeste si: Un cunoscut regizor lituanian de filme documentare a fost ucis în Mariupol

Pe 16 aprilie 2022 o jurnalistă româncă a murit. Aceasta suferea de o boală nemiloasă. Jurnalista a debutat în presa din România la vârsta de 32 de ani.

Doliu în România

Jurnalista Alexandra Gorghiu a murit la vârsta de 56 de ani. Aceasta a avut o viață minunată în presa din țara noastră. Din nefericire, a aflat că suferă de o boală nemiloasă în toamna anului 2021.

Alexandra a fost redactor al ziarului „Timpul”, debutând la vârsta de 32 de ani. Din anul 1998 și până în anul 2016 a fost realizator de emisiuni la Radio România Reșița. În anul 2017 a ocupat postul de redactor la Jurnalul Caraș- Severin și caon.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Citeste si: Doliu în familia pilotului ucis din greșeală

Alexandra Gorghiu a scris, de-a lungul timpului, mai multe volume: „Ochiul de rezervă”, versuri, Reşiţa an 2005, Editura Banatul Montan; „Mozart – un vis împlinit”, reportaje, carte îngrijită şi editată de Radio Reşiţa, an 2010; „Sala albastră 2”, versuri, volum colectiv, Reşiţa, an 2004, Editura Timpul și „Drumul către Piatra scrisă”,

versuri, volum colectiv, Timişoara, an 2006, Editura Marineasa. Aceasta a mai fost membră a Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România – Filiala Reşiţa și a Cenaclului Literar Semenicul.

Citeste si: Doliu în lumea teatrului! Un alt mare actor s-a stins din viață

Citeste si: A murit actorul Remus Mărgineanu. Împlinise 84 de ani în urmă cu doar o lună

Citeste si: Durere mare în lumea muzicii lăutărești! Nicolae Botgros este răpus de durere: „Dumnezeu să-l ierte”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI