Close sidebar
Close sidebar

Doliu în învățământul românesc. A murit fondatorul unei facultați prestigioase

Momente grele pentru învățământul românesc. Aurelian Bondrea, fondatorul Universității Spiru Haret, a decedat azi, 17 decembrie 2020.

Georgiana Balaban,

A murit fondatorul Universității Spiru Haret. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Zi de doliu în învățământul universitar. A murit fondatorul Universității Spiru Haret. Prof. dr. Aurelian Gheorghe Bondrea, în vârstă de 92 de ani, a pierdut lupta cu viața. Anunțul a fost dat în cadrul unui comunicat de presă dat publicității chiar de către conducerea Universității Spiru Haret.

„Cu profundă tristețe, comunicăm trecerea în neființă a fondatorului nostru, Profesorul Universitar Doctor, Aurelian Gh. Bondrea”, se arată în comunicatul de presă al Universităţii Spiru Haret.

Citeste si: Regina Elisabeta este în doliu, înainte de Crăciun: „Plânge pierderea...”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A murit fiica unui fost primar al municipiului Focşani. Organele ei vor fi donate pentru a salva alte vieți

„Succesul celei mai mari instituţii de învăţământ superior privat din România este datorat preocupării sale continue pentru inovaţie în educaţie.

Timp de trei decenii, peste 330.000 de români au beneficiat de un acces generos la studii esențiale pentru împlinirea lor profesională și umană, urmând principiile părintelui învățământului modern, Spiru Haret: `Binele social necesită creșterea pozitivă a coordonatelor sociale ale fiecărui individ”, mai scrie în comunicatul remis de Universitatea Spiru Haret.

Cine a fost Aurelian Bondrea

Aurelian Bondrea avea 92 de ani și era o persoană foarte apreciată în domeniul său.

Aurelian Bondrea, fondatorul Universității Spiru Haret a decedat. [Sursa foto: google]

Momentan nu se știe cauza exactă a decesului renumitului profesor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI