Bill Cobbs era cunoscut publicului larg mai ales pentru rolurile sale din filmele de succes "O noapte la muzeu" și The Bodyguard.

Veteranul actor american Bill Cobbs a murit marți seară în Inland Empire, California, înconjurat de familia sa, a declarat agentul său Chuck Jones.

Potrivit primelor informații, se crede că Bill Cobbs a murit din cauze naturale.

Bill Cobbs, celebru după rolul din filmul The Bodyguard

Bill Cobbs a devenit cunoscut după 1982, pentru rolul lui Bill Devaney, managerul lui Whitney Houston în filmul The Bodyguard, cu Kevin Costner.

Un alt rol legendar pentru Bill Cobbs este cel al paznicului Reggie în comedia din 2006 "Night At The Museum", alături de Ben Stiller, Robin Williams și Owen Wilson.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

Alte roluri preferate ale fanilor lui Bill Cobbs includ rolul antrenorului Arthur Chaney în Air Bud, Moses the Clock Man în The Hudsucker Proxy, filmul fraților Coen și Dr Elton Lloyd în Sunshine State de John Sayles.

De-a lungul carierei sale, lui Cobbs i s-au încredințat roluri mici, dar esențiale, acumulând peste 200 de prezențe în filme și seriale TV.

Prezentarea actorului de pe IMDB include apariția în filmele The Sopranos, The West Wing, Sesame Street și Good Times.

Printre cei care au adus un ultim omagiu lui Bill Cobbs s-a numărat și actorul american Wendell Pierce, care și-a amintit de co-protagonistul din filmul  I’ll Fly Away și The Gregory Hines Show ca o "figură paternă, un artist iconic”.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si