Close sidebar
Close sidebar

Un bucătar celebru a fost răpus de cancer. Liviu Chiorpec a murit

Liviu Chiorpec a decedat. Bărbatul care a făcut furori la o emisiune culinară renumită a murit astăzi, 4 noiembrie 2021.

Georgiana Balaban,

Bucătarul Liviu Chiorpec.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Liviu Chiorpec a făcut senzație la TV cu fiecare apariție pe care a avut-o. Bucătarul a pierit în urmă cu doar câteva ore.  Vestea tristă i-a necăjit pe mulți bucătari din țară.

Citeste si: Doliu în trupa de majorete Dracula's Girls. Tânăra Deniz a fost răpusă de COVID-19 la doar 26 de ani

Simpaticul chef care a fost concurent și ulterior jurat în cadrul unei emisiuni TV s-a stins din viață în ziua de 4 noiembrie 2021. Vestea că Liviu Chiorpec a murit a stârnit imediat numeroase reacții în mediul online.

A murit Liviu Chiorpec

Celebrul chef a decedat de dimineață. Anunțul a fost făcut de către amicii și apropiații celui care a fost unul dintre cei mai iubiți și apreciați bucătari români.

Citeste si: Fostul selecționer Cornel Drăguşin a încetat din viaţă

„E o dimineață în care îmi moare un prieten după o lungă și demnă luptă cu cancerul. Liviu Chiorpec, astăzi este doar despre tine și sauvignonul va fi de acum încolo despre tine. Mi-e trist, mi-e frig, mă gândesc că cei buni și cu lumini în suflete pleacă prea brutal, prea rapid din viața ta.

Ne-am cunoscut călcându- ne pe picioare la cursurile de tango și am continuat povestind despre mări, țări și cărți, iubiri pierdute și piruete ale vieții. Ne-am dus alături anii îmblânzindu-i cu șampanie și sauvignon blanc căutând în noi sunete și forme.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Să-i înveți, dragă Liviu, pe cei de sus, să bea șampanie la micul dejun”, a scris Raluca Neagu, a apropiată a lui Liviu Chiorpec, pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Omul de afaceri Gelu Tofan, supranumit "regele anvelopelor", a murit la vârsta de 61 de ani

Liviu Chiorpec a fost diagnosticat cu cancer. Vestea i-a întristat pe mulți și reacțiile și mesajele nu au întârziat să apară. Cătălin Scărlătescu, bun prieten cu acesta, a fost printre primii care au postat pe Instagram despre această pierdere.

Liviu Chiorpec a murit.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Cine sunt? Liviu Chiorpec, bucătar, din alegere sau predestinare, inginer, de meserie, fost corporatist, 20 de ani, reinventat, că tot e la modă... Acum sunt private chef. Gătesc la mine acasă, la tine acasă, la cine vreau eu acasă”, spunea Liviu despre el.

Liviu Chiorpec a murit și vestea a produs un val puternic de tristețe atât printre apropiați, cât și printre bucătarii care l-au cunoscut și au lucrat cu el. În ultimele luni, Liviu Chiorpec nu a mai fost atât de activ pe rețelele sociale. Ultima fotografie cu el a fost publicată pe Facebook în luna august. În imagine, acesta apare jucându-se cu un câine, zâmbitor și relaxat, așa cum ne-a obișnuit.

Citeste si: De ce boală suferă faimosul rapper și jurat Cheloo

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI