Close sidebar
Close sidebar

A murit cea mai bătrână femeie din Europa

O italiancă în vârstă de 116 ani, Giuseppina Robucci, desemnată cea mai vârstnică locuitoare din Europa şi a doua cea mai bătrână persoană din lume, a murit marţi, informează agenţia italiană de presă ANSA.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bunica Peppa, aşa cum era cunoscută, a decedat în oraşul italian Poggio Imperiale, acolo unde s-a născut pe 20 martie 1903. A avut cinci copii, nouă nepoţi şi 16 strănepoţi, iar timp de mulţi ani, a condus o cafenea împreună cu soţul său.

„Suntem trişti, dar în acelaşi timp ne simţim onoraţi că s-a numărat printre cetăţenii noştri'“, a declarat Alfonso D'Aloiso, primarul localităţii. Giuseppina Robucci era a doua cea mai vârstnică persoană din lume, cu doar două luni mai mică decât japoneza Kane Tanaka, născută la 2 ianuarie 1903.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Pe lista celor mai longevivi oameni care au trăit vreodată bunica Peppa se află pe locul 17, scrie adevarul.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI