Cea mai vârstnică stewardesă din istorie s-a stins din viață. Bette Nash era originară din Boston și lucra în aviație de 67 de ani.

Însoțitoarea de bord a fost desemnată cea mai longevivă lucrătoare în aviație din lume și a intrat în atenția reprezentanților Cărții Recordurilor, în care a fost și inclusă.

Citește și: O stewardesă a vărsat o băutură fierbinte pe o fetiță de 10 ani, iar compania aeriană a dat vina pe copil

cea mai batrana stewardesa, cartea recordurilor, avion

Femeia intrase în Cartea Recordurilor. 

[Sursa foto: Facebook ]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Femeia a început să lucreze ca însoțitoare de bord încă din anul 1957, atunci când s-a angajat la compania aeriană  Eastern Airlines. De atunci, femeia nu a luat niciodată o pauză de la cariera pe care și-a construit-o, fiind angajată până în ultima clipă în cadrul companiei American Airlines.

„Deplângem trecerea în neființă a lui Bette Nash, care a petrecut aproape șapte decenii îngrijindu-se cu căldură de clienții noștri. Ea a început în 1957 și a deținut recordul mondial Guinness pentru cea mai longevivă însoțitoare de bord. Bette a inspirat generații de însoțitori de bord.

Zboară sus, Bette!”, a declarat American Airlines, într-o declarație pe rețelele de socializare.

Bette Nash avea 88 de ani, iar cu ceva timp în urmă a dezvăluit că a ales această meserie pentru că a fost atrasă de farmecul zborului și romantismul care înconjoară această carieră, notează The Guardian.

Citește și: Aterizare de urgenţă pe Aeroportul ”Henri Coandă”: La bordul aeronavei, se aflau 112 pasageri

cea mai batrana stewardesa, cartea recordurilor, avion

Bette Nash e cunoscută drept cea mai longevivă stewardesă din istorie. 

[Sursa foto: Facebook ]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si