Close sidebar
Close sidebar

A murit eleva ranita in accidentul teribil din Iasi: "In ciuda eforturilor echipei medicale, pacienta a decedat in cursul diminetii"

A murit în acest weekend eleva de 17 ani rănită grav în accidentul din intersecţia de la Moara de Foc. Ana Maria Gorie şi-a pierdut viaţa după o săp­tămână de la accidentul rutier în care a fost implicată.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

„În ciuda eforturilor echipei medicale, pacienta a decedat în cursul dimineţii de sâmbătă. Starea tinerei a fost foarte gravă încă de la internare, cu prognostic rezervat“, a precizat dr. Florin Grămadă, purtător de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie, potrivit iasitvlife.ro.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Victima a fost internată în acest spital de sâmbătă seara, 28 octombrie, imediat după producerea accidentului. Potrivit me­dicilor, fata a fost spitalizată în stare deosebit de gravă, fiind sedată, intubată şi ventilată me­canic încă de la prezentarea în UPU.

Medicii îi dădeau încă din timpul internării şanse de su­pravieţuire de 10%, iar în cazul în care ar fi trăit, mai spuneau aceştia, ar fi fost efectiv desfi­gurată, din cauza rănilor grave la cap. Aceasta a fost atât de rănită şi din cauză că, deşi circula pe locul din faţă dreapta, nu purta centura de siguranţă.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI