„VESTE TRISTA PT MINE,FOSTI ARBITRII ,SI TOTI CARE L-AU CUNOSCUT PE COȚ ILIE! In aceasta dimineata a incetat din viata in SPANIA unde era stabilit de cativa ani buni, ILIE COT din PLOIESTI in urma unei boli necruțătoare.

Citeste si: Artistul emerit Ștefan Petrache a murit. Este doliu în lumea muzicală de peste Prut

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Avea 71 de ani,si era ardelean nascut în jud Satu-Mare, dar mare parte din viata a trait la PLOIESTI CONDOLEANTE FAMILIEI INDURERATE,SI BUNUL DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA IN LINISTE!”, a scris Ioan Danciu pe contul său de socializare.

Citeste si: Doliu la Hollywood. Marele actor din ”Nemuritorul” a murit. S-a sinucis

A făcut brigadă în anii 80 cu Ion Crăciunescu și Nicolae Grigorescu. A ratat finala Ligii Campionilor din 1995 din cauza vârstei, în locul său, în brigada lui Ion Crăciunescu, fiind luat Ion Constantinescu, pe lângă Nicolae Grigorescu. A fost arbitru divizionar între 1982 și 1994. Ca fotbalist a fost portar la Carpați Brașov. Într-o anumită perioadă a fost și antrenor al naționalei de fotbal a jucătorilor surdo-muți a României, scrie prosport.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si