Katie Widdowson, o tanara in varsta de 24 de ani, a avut parte de un sfarsit tragic. Totul s-a intamplat dupa ce ea si iubitul ei au pus in practica o fantezie in dormitor, informeaza Dailymail.co.uk.

Citeste si: Imagini adorabile cu fetita de 7 luni a lui Christian Sabbagh: "E o printesica mica, trebuie sa o rasfatam"

Simptomele au lovit brusc, prin niste simple iritatii, iar medicii au trimis-o acasa, considerand ca nu e vorba de nimic grav. cateva zile mai tarziu, fata a ajuns la Urgente, in stare grava, cu fasceita necrozanta, iar carnea de pe ea parea ca pur si simplu dispare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Din pacate, organsimul ei nu a mai rezistat din cauza expunerii la bacteriile din mediul inconjurator. Se pare ca tanara s-ar fi infectat cu o bacterie care ii manca pur si simplu carnea de pe oase.

Bacteria a ajuns in organismul fetei dupa ce s-a ranit la incheietura mainii, ca urmare a faptului ca iubitul ei o legase in dormitor, scrie wowbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si