Close sidebar
Close sidebar

A murit in chinuri groaznice, dupa un joc amoros cu iubitul ei. Ce i-a facut barbatul in dormitor

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Katie Widdowson, o tanara in varsta de 24 de ani, a avut parte de un sfarsit tragic. Totul s-a intamplat dupa ce ea si iubitul ei au pus in practica o fantezie in dormitor, informeaza Dailymail.co.uk.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Simptomele au lovit brusc, prin niste simple iritatii, iar medicii au trimis-o acasa, considerand ca nu e vorba de nimic grav. cateva zile mai tarziu, fata a ajuns la Urgente, in stare grava, cu fasceita necrozanta, iar carnea de pe ea parea ca pur si simplu dispare.

Din pacate, organsimul ei nu a mai rezistat din cauza expunerii la bacteriile din mediul inconjurator. Se pare ca tanara s-ar fi infectat cu o bacterie care ii manca pur si simplu carnea de pe oase.

Bacteria a ajuns in organismul fetei dupa ce s-a ranit la incheietura mainii, ca urmare a faptului ca iubitul ei o legase in dormitor, scrie wowbiz.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI