Femeia care a murit în timp ce făcea curățenie. Avea doar 34 de ani, însă a combinat două produse de igienizare. Tânăra din Marea Britanie a murit.

Celia Seymour, o tânără în vârstă de 34 de ani, s-a stins din viață în timp ce făcea curățenie în propria locuință. Ea a combinat două produse de igienizare, care au produs un gaz letal. Femeia a început să se simtă foarte rău, apoi nu a mai putut respira.

Femeia care a murit în timp ce făcea curățenie. Avea doar 34 de ani

Celia Seymour a fost dusă de urgență la spital. Acolo cadrele medicale s-au luptat să-i salveze viața, însă a fost în zadar. Potrivit informațiilor transmise de către presa internațională, medicii i-au confirmat decesul.

Citeste si: Klaus Iohannis, declaraţii de ultimă oră: ”Avem un record total nedorit"

Citeste si: Amendă de 10000 de lei după ce un taximetrist a refuzat să transporte un copil cu dizabilități

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

Citeste si: Olivia Steer este de partea lui Cristi Puiu: ”Cu aceeași ură s-au năpustit asupra lui, cum s-au năpustit asupra mea!”

Se pare că femeia a combinat înălbitor cu un produs special pentru curățarea toaletei, care au reacționat imediat și au produs un gaz toxic. Celia a inhalat vaporii emiși de substanțe, apoi a avut un atac de astm care i-a provocat decesul.

a murit în timp ce făcea curat

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz, demarând procedurile specifice pentru a afla cu exactitate cum s-a petrecut totul.

Citeste si: A MURIT! Raluca Munte de la Puterea dragostei, in doliu! "Odihneste-te in pace"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si