Close sidebar
Close sidebar

Durere fără margini printre actori. A murit unul dintre starurile filmului

Actorul James Drury, star în serialul western "The Virginian", unul dintre cele mai lungi din istoria televiziunii, a murit din cauza naturale la vârsta de 85 de ani, a anunţat pe Facebook asistenta sa Karen Lindsey.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vedetă în 249 de episoade din "The Virginian", între 1962 şi 1971, James Drury şi-a început cariera în anii 1950 în special jucând în comediile "The Tender Trap" cu Frank Sinatra şi "Love Me Tender" cu Elvis Presley.

Citeste si: Maria Constantin, demolată după ce a anunțat că va cânta cu Vulpița și cu Viorel: ”Să-ți fie rușine, ai ajuns de râsul râsului!”

Durere fără margini printre actori. A murit unul dintre starurile filmului

El a jucat şi în filmele "Forbidden Planet", "Blackboard Jungle", "Pollyanna". A apărut în "Playhouse 90", "Gunsmoke", "Cheyenne", "Alfred Hitchcock Presents", "Wagon Train", "Rawhide" şi "Death Valley Days".

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Vedetă a anilor 1950 şi 1960, înainte de a cunoaşte declinul în anii 1970, el a fost actorul care i-a inspirat lui Quentin Tarantino rolul Rick Dalton, interpretat de Leonardo DiCaprio în filmul său "Once Upon a Time… in Hollywood".

Citeste si: Coronavirus: New York a depășit Italia. 731 de cazuri de deces în 24 de ore

Citeste si: Anisie: Chiar şi în scenariile cele mai sumbre noi vom încheia anul şcolar 2019-2020

Citeste si: Cu limuzina la muncă! Modelele Studio 20 trăiesc ca reginele pe timp de criză

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI