Fanii lui Liam Payne sunt în doliu! Celebrul cântăreț, fost membru al trupei de One Direction, a murit după ce a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires.

Liam Payne a murit

Liam Payne a murit pe 16 octombrie 2024. Celebrul cântăreț în vârstă de 31 de ani a căzut de la etajul al treilea al unei hotel de pe strada Costa Rica din cartierul Palermo, din Buenos Aires, potrivit informațiilor transmise de edition.cnn.com.

Conform autorităților angertiniene, Liam Payne s-ar fi cazat la hotel în după amiza zilei de miercuri. Câteva ore mai târziu, un apel sesiza că un bărbat a căzut de la etajul hotelului. Echipajul medical ajuns la fața locului nu a putut face nimic pentru a-l salva, Liam Payne având leziuni incompatibile cu viața.

Avea răni foarte grave în urma căzăturii, l-am declarat mort, nu exista nicio posibilitate de resuscitare, a declarat şeful serviciilor de urgenţă, Alberto Crescenti, la televiziunea locală.

Citește și: O dubă de jandarmi, implicată într-un accident pe un bulevard aglomerat din Capitală. Ce s-a întâmplat cu oamenii legii după impact

Liam Payne

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Donald Trump l-a făcut „gunoi uman” pe Sebastian Stan. Actorul român a răbufnit: „M-am săturat”- antena3.ro

Citeste si: O mireasă este acuzată de pedofilie după ce a postat poze de la nuntă. Ce vârstă are soția ei, de fapt. GALERIE FOTO- wowbiz.ro

Pe rețelele sociale curg mesaje de condoleanțe. Fanii lui Lian Payne sunt îndurerați de moartea acestuia. 

Pe platforma socială X circulă un videoclip cu Liam Payne, care ar fi fost filmat cu câteva ore înainte ca acesta să moară. În videoclip, el dă un autograf unei fane.

Liam Payne și trupa One Direction

Liam Payne a fost membru al faimoasei trupe de băieți, One Direction (2010-2016). Liam Payne Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson și Horan s-au format ca trupă după participarea individuală la reality show-ul britanic „The X Factor”. Porțile succesului s-au deschis pentru cei cinci băieți, care au cucerit marile scene din întreaga lume.

Liam Payne în trupa One Direction

[Sursa foto: Profimedia]

Citește și: VIDEO Adrian Marțian și-a găsit copiii! Cei trei minori au spus adevărul: "Am ajuns la o mare. Credeam că nu o să te mai vedem niciodată"

După desființarea trupei One Direction, băieții au început cariere individuale. Liam Payne și-a lansat un album solo în 2019, intitulat „LP1”, iar în luna mai 2023, Payne a anunțat că lucrează la un nou album și plănuia un turneu. Din păcate, din cauza unor probleme de sănătate, Payne a fost nevoit să anuleze turneul.

Citeste si: Pensiile se vor recalcula după adăugarea noilor venituri! Cine va beneficia de această creștere?- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO Care au fost ultimele cuvinte rostite de Liam Payne:"Este atât de greu. Durerile sunt mari". Mesajul transmis de fostul membru al trupei One Direction- radioimpuls.ro

Citeste si: Cine este românca de la show-ul Victoria's Secret, care a defilat alături de Adriana Lima și surorile Hadid- antena3.ro

Liam Payne a devenit tată în anul 2017. Cântărețul a lăsat în urmă un fiu, Bear, pe care l-a avut împreună cu fostul membru al grupului de cântări Girls Aloud, Cheryl Cole.

„Este mult mai inteligent decât cred că voi fi vreodată. El este o minune”, spunea Liam Payne despre fiul său.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si