Tragedie la concertul lui Taylor Swift. La doar 23 de ani, o tânără și-a pierdut viața după ce a făcut infarct în timp ce se afla la concertul susținut de Taylor Swift, în Brazilia.

A murit în timpul concertului. Tânăra a făcut infarct

O tânără și-a pierdut viața după ce a făcut infarct, la concertul susținut de Taylor Swift, în Brazilia. La doar 23 de ani, Ana Clara Benevides și-a pierdut viața într-un mod tragic.

Ana Clara avea lov în primul rând, în fața scenei, când tragedia s-a întâmplat. Cu câteva momente înainte de începerea spectacolului, din cauza căldurii care a ajuns la 60 grade Celsius, în interiorul stadionului unde a avut loc concertul, Ana Clara a făcut infarct. 

La concert au ajuns imediat medicii, care au resuscitat-o pe tânără timp de 40 de minute. În drum spre spital, după ce părea că își revine, Ana Clara a mai suferit un infarct, care, din păcate, i-a fost fatal.

Ana Clara Benevidas

Ana Clara Benevidas

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

O altă cauză a infarctelor suferite de tânăra de 23 de ani a fost deshidratarea.

O regulă a organizatorilor concertului lui Taylor Swift a prevăzut interzicerea aducerii băuturilor din exterior, în interiorul stadionului.

Această regulă a provocat reacții negative din partea fanilor, atât pe rețelele sociale, cât și în viața reală. Potrivit presei străine, câțiva participanții au făcut reclamații.

Citește și: VIDEO- Dida Drăgan, pe scenă la 77 de ani. Într-o ținută neagră, cântăreața a umplut Sala Palatului cu vocea ei

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Taylor Swift

Taylor Swift

[Sursa foto: Twitter]

Taylor Swift a oferit sticle de apă către public

Taylor Swift, devastată de cele petrecute în timpul concertului, a oferit oamenilor din public sticlele de apă pe care le avea pe scenă. Cânteareața a fost surprinsă aruncând sticlele de apă către fani, pentru a îi ajuta.

„Nu pot să cred că scriu aceste cuvinte, dar cu inima ei zdrobită spun că am pierdut un fan, mai devreme, în seara asta, înainte de spectacolul meu. Nici măcar nu vă pot spune cât de devastată sunt de asta... Nu voi putea vorbi despre asta de pe scenă pentru că mă simt copleșită de durere. Vreau să spun acum că simt această pierdere profundă și inima mea frântă se îndreaptă către familia și prietenii ei. Acesta este ultimul lucru la care am crezut că se va întâmpla când am decis să aducem spectacolul în Brazilia", a scris Taylor Swift pe contul ei de Istagram.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si