Close sidebar
Close sidebar

A murit Mitch Margo, compozitorul hitului "The Lion Sleeps Tonight"

Lumea internationala a muzicii a mai pierdut astazi o stea. Este vorba de Mitch Margo, fost component al trupei Tokens, si omul care a compus celebra melodie "The Lion Sleeps Tonight", melodie ce a devenit tema muzicala din seria de animatie "The Lion King".

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Melodia a pornit de la un cantec popular al tribului Zulu din Africa, dar adaptarae facuta de Margo este cunoscuta acum in intreaga lume. Mitch Margo a fost un cantaret polivalent, el cantand la pian, chitara, chitara bas, tobe si percutie, dar a lucrat si ca producator muzical.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Mitch Margo avea 70 de ani si a fost gasit fara suflare in locuinta sa din California. Artistul avea doi baieti, Damien si Ari, un frate si o sora, Phil si Maxinne. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI