Profesoara Dana Louise Barnea de la Colegiul de Artă Octav Băncilă Iași s-a stins din viață.

Colegii, prietenii, familia sunt în doliu și au transmis un mesaj cu privire la decesul profesoarei-director.

Citește și: Ea este singura femeie care trăiește pe "insula diavolului", alături de criminali cu ani grei de închisoare

Reprezentanții Uniunii Sindicatelor Libere din Invatamantul Preuniversitar (USLIP) Iasi au transmis că profesoara Dana Louise Barnea "a fost un adevărat model" pentru întreaga comunitate școlară din județul Iași. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Astăzi, ne-a părăsit doamna Director-profesor Dana Louise Barnea de la Colegiul de Artă Octav Băncilă Iași. Colegii, prietenii, familia nu o vor uita niciodată pe cea care a fost un adevărat model pentru întreaga comunitate școlară din județul Iași.

Drum lin către stele doamna profesor! Condoleanțe familiei!”, transmit reprezentanții USLIP Iași.

"Acest om m-a susținut până în pânzele albe"

După tragicul anunț, au început să apară și mesaje după decesul profesorului Dana Louise Barnea, potrivit BZI.ro.

„Omul care mi-a fost scut, sprijin, ajutor și bunătate în cea mai grea perioadă a vieții mele a plecat din această lume materială. Poate nu i-am spus vreodată îndeajuns cam cât a însemnat susținerea ei și cum mi-a modelat viitorul. Eram doar un copil cu un copil în pântece...Acest om m-a susținut pana în pânzele albe sa duc sarcina și studiile la bun sfârșit! După 15 ani, copilul meu este elev în același liceu, unde a început totul.
Atât de mult am cautat-o pentru o îmbrățișa, iar acum…
Drum lin către eternitate, om minunat! Îți voi prețui mereu amintirea! Condoleanțe familiei”, transmite Ana-Maria Bosancu, după moartea profesorului.

"Un om puternic, curajos si vertical, un profesor extraordinar. Avea mereu un zambet, un sfat, o incurajare pentru cei care o inconjurau. In memoria mea aceasta este Dana Barnea, directorul cu care am inceput calatoria in aceasta scoala si colega mea, zambind...Condoleante familiei!", a scris și Mihaela Cenusa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si