Cauza morții lui Mark James nu a fost comunicată, familia sa anunțând că a murit liniștit la casa sa din Nashville, Tennessee, potrivit Metro.co.uk.

Citește și: "Ultimul selfie împreună"- Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriul make-up artistei

Compozitorul născut în Texas a scris hituri uriașe pentru Elvis Presley, precum "Always On My Mind" și "Suspicious Minds", dar și "Hooked on a Feeling" de la Blue Swede.

Cântecele sale au fost interpretate de numeroși artiști de-a lungul anilor, printre care Willie Nelson, Bill Withers, Brenda Lee, Jay-Z, Pet Shop Boys și Michael Buble.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cine a fost Mark James

Născut sub numele Francis Rodney Zambon pe 29 noiembrie 1940 în Houston, Texas, Mark James a fost creatorul unor hit-uri ale lui Elvis Presley "Suspicious Minds”, "Sunrise Sunset” de Lee și „Hooked on a Feeling” al lui Thomas, printre alte hituri.

Cel mai mare succes al lui James a venit cu „Always on My Mind”, o baladă scrisă de James cu Wayne Carson și Johnny Christopher.

Cântecul a fost înregistrat pentru prima dată de Lee și lansat pentru prima dată de Gwen McCrae (sub numele de „You Were Always on My Mind”) în martie 1972.

Piesa a fost făcută nemuritoare de "regele" Elvis Presley:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si