Close sidebar
Close sidebar

Doliu pe scena actorilor. Un celebru actor s-a stins din viață

Este doliu în lumea actorilor. Englezul Paul Ritter, renumit pentru Quantum of Solace” şi „Harry Potter and the Half-Blood Prince” a decedat.

Georgiana Balaban,

A murit Paul Ritter. [Sursa foto: Instagram Paul Ritter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un celebru actor s-a stins din viață. Actorul englez de teatru şi film Paul Ritter a murit în urma unei tumori cerebrale. El este cunoscut pentru lungmetrajele „Quantum of Solace” şi „Harry Potter and the Half-Blood Prince”.

Citeste si: VIDEO-Înmormântarea nepotului unui interlop,sfidare totală a pandemiei

Cine a fost Paul Ritter

Paul Ritter s-a născut pe 5 martie 1966 în Kent. Englezul a început cariera de actor în teatru în ultimul deceniu al secolului trecut. A jucat pentru National Theatre în spectacole precum „The Royal Hunt of the Sun”, „All My Sons”, „Coram Boy”, „The Hot-House”, „The Curious Incident of the Dog in the Night- time” şi, mai recent, a fost John Major în „The Audience”.

Citeste si: O româncă a fost găsită moartă în Italia. Femeia a avut aceeași soartă ca mătușa ei

Paul Ritter a avut roluri și pentru Royal Shakespeare Company. A jucat în „Troilus and Cressida” şi „The White Devil”. În 2009, a jucat alături de Amanda Root, Jessica Hynes şi Stephen Mangan în „The Norman Conquests” a Old Vic interpretată pe Broadway, pentru care a fost nominalizat la premiile Tony.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Tragedie. Doi tineri de 16 și 18 ani au murit într-un accident teribil

Actorul Paul Ritter. [Sursa foto: Instagram Paul Ritter]

Ritter a avut roluri în numeroase producţii de televiziune, printre care „Chernobyl” şi „Catherine the Great”. În ultimii zece ani a dat viaţă personajului Martin Goodman în comedia „Friday Night Dinner” a Channel 4.

Citeste si: Un medic rezident din Timișoara, găsit fără viață. Care este motivul pentru care s-a sinucis?

Între lungmetrajele în care a jucat se numără „The Libertine”, „Hannibal Rising”, „Quantum of Solace” şi „Harry Potter and the Half-Blood Prince”.

Celebrul actor s-a stins din viață pe 5 aprilie 2021. Anunțul a fost făcut de agentul său, în urma unui comunicat de presă. Paul Ritter avea 54 de ani. Colegii săi de breaslă i-au adus omagii lui Paul Ritter.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, profeţie cutremurătoare: "Să ne confruntăm cu o foamete la nivel mondial"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI