Close sidebar
Close sidebar

A murit solistul Romeo Cotoară, zis “Cobra”, la doar 48 de ani. Artistul și-ar fi prevestit sfârșitul: ce mesaj cutremurător a publicat

Doliu uriaș în muzica de petrecere din România. Solistul Romeo Cotoară, zis și “Cobra”, a murit la doar 48 de ani. Artistul și-ar fi prevestit sfârșitul într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare.

Sorin Negru,

Romeo Cotoară și-ar fi prevestit sfârșitul, într-un mesaj emoționant pe Facebook


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Doliu în muzica de petrecere. A murit solistul Romeo Cotoară, zis “Cobra”, la doar 48 de ani. Anunțul trist al trecerii în neființă a lui Romeo Cotoară a fost dat de mai mulți prieteni de-ai acestuia.

„De azi Cobra cântă în ceruri! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, a anunțat prietenul și colaboratorul său organizator de evenimente, Florin Săliștean, potrivit Romania TV.

,,Cea mai tristă veste! R.I.P. Romeo Cotoară – Cobra de la Mureș în această dimineață ne-a părăsit!N. 12 Decembrie 1975 – D. 10 Octombrie 2024
De azi Cobra cântă în ceruri! Dumnezeu să te odihneasca în pace!”, a transmis un alt apropiat.

,,Nu cred.Codoleanțe familiei.Dumnezeu să îl țină în preajma Lui”, a transmis și artistul clujean Aurel Tămaș.

Romeo Cotoară, mesaj emoționant pe Facebook

Romeo Cotoară s-a stins din viață la vârsta de 48 de ani. Vestea morții sale a cutremurat industria muzicii de petrecere. Foștii săi colegi de scenă s-au arătat extrem de afectați de pierdere. 

Printre postările recente ale solistului din Mureș s-a numărat un text emoționant, scrie EVZ. Artistul descrie viața și parcursul celor care luptă pentru o carieră și renume, însă uită că timpul este cel mai prețios.

Citeste si: Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Cum se trăiește în a șasea "Zonă Albastră" a lumii. Numărul persoanelor care depășesc 100 de ani s-a dublat în zece ani- antena3.ro

„Construim case gigantice cu piscină în care ajungem doar seara si dormim doar intr-un singur dormitor si pe o singura jumatate de pat.

Ne cumpărăm zeci de haine si de perechi de pantofi, dar purtam doar câteva dintre ele, pentru restul construim dressing-uri. Umplem coșul cu munți de mâncare pe care îi indesim în frigidere și sfârșim prin a arunca cea mai mare parte din hrana.

Ne cumpărăm mașini scumpe si puternice pentru a merge regulamentar înșiruiți bară la bară ca rățuștele pe bulevardele aglomerate.

Pentru toate astea muncim din zori si pana-n noapte, ne neglijăm părinții, partenerul de viață, copiii, prietenii.

Orgoliul nostru de a fi cei mai cei si dorința acută de "a avea", de a spune cu trufie "eu am" înseamnă nenumarate facturi, rate și leasing-uri.

Toate astea credem că le cumpăram cu bani. Nimic mai greșit. Le plătim cu timp. Le cumpărăm cu viața”, a fost mesajul postat de artist.

Artiști precum Aurel Tămaș, Puiu Făgărășanu sau Florin Săliștean au publicat mesaje de condoleanțe la aflarea veștii triste.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI